SHARE:

Δημοσιεύτηκε: 17 Απριλίου, 2019 08:20

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε χθες το πρωί στο νησί της Ίου, όταν 67χρονος μαχαίρωσε 55χρονη μετά από προσωπική διαφωνία και διαμάχη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Πρόκειται για ένα σοκαριστικό γεγονός για την τοπική κοινωνία και ξεκάθαρα για ένα στυγερό έγκλημα, αφού ο άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του, προκαλώντας μαχαιριές κατ΄ επανάληψη στην ίδια.

Να σημειωθεί εξ αρχής πως και οι δύο ήταν μόνιμοι κάτοικοι της Ίου.

Ομολογία της άγριας πράξης

Ειδικότερα, το έγκλημα έλαβε χώρα εντός της ιδιωτικής κατοικίας τους, περί τις δέκα το πρωί, με τον ίδιο να χτυπά τη σύζυγό του σε αρκετά σημεία του σώματός της με το μαχαίρι που χρησιμοποίησε. Ο δράστης αμέσως μετά τις πράξεις του, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της Ίου και ομολόγησε το γεγονός της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρώτα συνελήφθη ο 67χρονος ενώ άμεσα ξεκίνησε η αστυνομική έρευνα για τη συγκέντρωση στοιχείων, μέσα στην κατοικία, όπου και ο έλεγχος της Αστυνομίας ήταν εκτεταμένος. Επιπλέον, χωρίς καθυστέρηση ενημερώθηκε και το Κέντρο Υγείας του νησιού, αφού οι αστυνομικοί αντίκρισαν τη σορό της γυναίκας. Από το ιατρικό προσωπικό διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ από την πλευρά της Αστυνομίας παραγγέλθηκε η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, κατά πάσα πιθανότητα η σορός θα μεταφερόταν άμεσα στον Πειραιά και στην αρμόδια ιατροδικαστική υπηρεσία.

Υπογραμμίζεται πως ο δράστης κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού της Ίου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, προκειμένου να οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Πηγή: https://www.koinignomi.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του
MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

By Published On: 17 Απριλίου, 2019 08:20Categories: Κυκλάδες - Νότιο Αιγαίο

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε περισσότερα