marpissa-entos0219

SHARE:

Δημοσιεύτηκε: 17 Φεβρουαρίου, 2019 17:07

marpissa-entos0219

Σε ένα ματς ροντέο με αεράμυνες, ο Παμμηλιακός χωρίς λόγο και αιτία παρασύρθηκε στο ρυθμό που επιβάλει συνήθως ο Μαρπησσαϊκός στα παιχνίδια του και δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς, κάνοντας δυσκολότερο το στόχο της 3ης θέσης στο β’ όμιλο του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων Blue Star Ferries.

Η ομάδα της Μήλου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι έχασε μοναδικές ευκαιρίες και μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Τσιριγωτάκη που σε σύγχυση της άμυνας του Μαρπησσαϊκουύ με προβολή έκανε το 1-0 δείχνοντας ότι θα ακολουθήσει ένα εύκολο απόγευμα.

marpissa-entos0219d

Η Παριανή ομάδα αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από μαχητική. Βγήκε δειλά δειλά στην επίθεση και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 20ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παντελαίου σε 1-1. Ο Παπαδημητρίου όμως ένα λεπτό αργότερα, στο 21ο λεπτό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (!) έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα της Μήλου και επανέφερε άμεσα τα χαμόγελα στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου, κάνοντας το 2-1.

Το καταιγιστικό α’ ημίχρονο είχε όμως ένα ακόμα γκολ, αφού πρώτα ο Παντελαίος…πρόλαβε να αστοχήσει σε πέναλτι για την ομάδα του. Στις ελάχιστες καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου (45ο λεπτό) ο Βράπι έστειλε τις ομάδες ισόπαλες για την ανάπαυλα με 2-2.

marpissa-entos0219e

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με τους ίδιους ρυυμούς αφού στο πρώτο 10λεπτο του είχαμε ακόμα 2 γκολ. Ήταν η σειρά του Μαρπησσαϊκού να πετύχει την ανατροπή και να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 49ο λεπτό με γκολ του Εσάϊ και 2-3 στη Μήλο!

Δεν πρόλαβεούτε αυτό το σκορ όμως να μείνει για πολύ στον υποτιθέμενο πίνακα του Δημοτικού Σταδίου Μήλου. Ο Τσιριγωτάκης βρήκε με κάθετη τον Παπαδημητρίου, ο οποίος με το δεύτερο του γκολ στο ματς ισοφάρισε για τον Παμμηλιακό αυτή τη φορά σε 3-3 στο 53ο λεπτό!

marpissa-entos0219a

Δεν είναι τυχαίο βέβαια ότι και τα 6 τέρματα της αναμέτρησης μπήκαν στο πρώτα 53 λεπτά του παιχνιδιού και μετά οι ομάδες σίγησαν, σημάδι της κόπωσης των ποιοτικών παλιοσειρών του Παμμηλιακού, ενώ και για τον Μαρπησσαϊκό που ταξίδεψε με 12 παίχτες στη Μήλο η κούραση ήταν εμφανής.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ελευθεριάδης, με βοηθούς τους κ.κ. Κουλακιώτη και Μαθιουδάκη

marpissa-entos0219c

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ (Χρήστος Καραγιαννόπουλος): Μαυρογιάννης Β., Σοσόλι Α., Μάνι (35′ λ.τρ. Κουρέλης), Σίδερης, Κυρίτσης Η., Μητσι, Σάντα, Τσιριγωτάκης, Καμακάρης, Παπαδημητρίου, Μαυρογιάννης Α. (46 Μαυρογιάννης Γ. (75′ λ.τρ. Κυρίτσης Α.))

ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Γαβαλάς): Ανουσάκης, Τζανακόπουλος Χρ., Κιοσέ, Παντελαίος, Παπαδόπουλος, Καλαβρουζιώτης, Βράπι, Κρητικός, Εσαι, Τζανακόπουλος Κ., Γεμελιάρης (84′ Μεϊμαρίδης).

marpissa-entos0219b

Αναλυτικά η βαθμολογία του β’ ομίλου του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων…

Μικρά από τη Μήλο

*Το τσουχτερό κρύο και πιθανόν ίσως και η ζωντανή κάλυψη του αγώνα κράτησε τον κόσμο σπίτι του με την εικόνα στην κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου Μήλου να είναι απογοητευτική.

*Με μία και πλέον ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε ο αγώνας στη Μήλο λόγω της αργοπορημένης άφιξης του ενδοκυκλαδικού δρομολογίου που μετέφερε την ομάδα του Μαρπησσαϊκού.

marpissa-entos0219f

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του
MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

By Published On: 17 Φεβρουαρίου, 2019 17:07Categories: Αθλητισμός

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε περισσότερα