marmara0218

SHARE:

Δημοσιεύτηκε: 3 Φεβρουαρίου, 2018 17:18

marmara0218

Με το απόλυτο των νικών και 6 βαθμούς στα δύο παιχνίδια που έδωσε στην Πάρο με Αστέρα Μαρμάρων και Νηρέα επέστρεψε ο Παμμηλιακός στη βάση του.

Η ομάδα του Νίκου Μάλλη αντιμετώπισε αρχικά την Παρασκευή 3/2 τον Αστερα Μαρμάρων, τον οποίο και νίκησε με 0-3, ενώ μία μέρα μετά, το Σαββάτο 3/2, πέτυχε την δεύτερη νίκη της με 1-3 απέναντι στο Νηρέα.

Με αυτές τις νίκες ο Παμμηλιακός έπιασε προσωρινά στην κορυφή τον ΑΟ Πάρου και θα περιμένει τα αυριανά αποτελέσματα για να κάνει το ταμείο της αγωνιστικής, καθώς ο ανταγωνισμός στον 2ο όμιλο είναι αρκετά μεγάλος με τις 3 θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ να έχουν αρκετούς μνηστήρες.

Όπως δείχνουν τα πράγματα φαβορί δεν υπάρχει στον όμιλο, αν εξαιρέσει κάποιος τον ΑΟ Πάρου που έχει πάρει ένα σχετικό προβάδισμα παραμένοντας αήττητος με το 6 στα 6.

Έτσι η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής…

marmara0218b

Αστέρας Μαρμάρων – Παμμηλιακός

Ξεκινάμε από τον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του 2ου ομίλου γι αυτή την εβδομάδα, όπου σε ένα όχι και τόσο καλό από πλευρά ποιότητας παιχνίδι, ο Παμμηλαικός πήρε αυτό που ήθελε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

Ο Παμμηλιακός άνοιξε το σκορ με τον Μαυρογιάννη στο 13ο λεπτό με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Ο Τσιριγωτάκης στο 35’ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων.

Ο Σταμάτης Σίδερης στο 85′ με πέναλτι που κέρδισε ο αδελφός του Αργύρης διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κουζούμης με βοηθούς τους Βακόνδιο και Κουλακιώτη

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αστέρας Μαρμάρων (Κένερ): Μπακο, Αντιπαριώτης, Μπελούκης Σ., Φυρίγγος, Παρζάλης, Μοστράτος, Αλιπραντής Ε. (46’ Σουλι), Ρούπας, Χαραλαμπίδης, Μπελούκης Α. (46’ Αλιπραντής Φ.), Κλουβάς

Παμμηλιακός (Μάλης): Ανυφαντάκης, Λιβάνιος (80’ Κρομμυδάς), Νάκας (60’ Σοσολι Τζ.), Σίδερης Σ., Κυρίτσης, Ντόριζας (37’ Κουρελής) , Μαυρογιάννης (85’ Λικάι), Τσιριγωτάκης, Σοσολι Α., Σίδερης Α., Μπεκογιάννη

Αναπληρωματικός: Μαυρογιάννης Π.

marmara0218a

Νηρέας – Παμμηλιακός

Σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι των Μηλιών η σημερινή αναμέτρηση ήταν πιο ενδιαφέρουσα από πλευρά θεάματος, καθώς έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες με τον Παμμηλιακό να φεύγει τελικά δίκαια με το τρίποντο της νίκης από το γήπεδο του Αρχίλοχου.

Το σκορ άνοιξε ο Αργύρης Σίδερης στο 33’ με κοντινή προβολή μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Τσιριγωτάκης.

Το 0-2 ήρθε μετά από γύρισμα του Σοσόλι, που στην προσπάθεια του να διώξει ο Χρυσοχός έστειλε άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του πετυχαίνοντας αυτογκόλ στο 55΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 61΄ Αργύρης Σίδερης με κοντινή προβολή έκανε 3 τα τέρματα του Παμμηλιακού.

Ο Νηρέας που για ακόμη μία φορά παρατάχθηκε με νεαρούς ποδοσφαιριστές κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής στο 68΄όταν μετά από χλερι – πέναλτι του Νάκα ο νεαρός ταλαντούχος φορ Σιμόπουλος ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το τελικό 1-3.

Διαιτητής ήταν ο κ.Βακόνδιος με βοηθούς τους Κουζούμη και Κουλακιώτη

Οι συνθέσεις των ομάδων

Νηρέας (Παπαδάκης): Ζουμής, Σουλεϊμάνι, Ρούσσος (75΄Ρούσσος Χ.), Χρυσοχός, Βράπι, Άλκο, Χασάνι, Ρεσουλάι (59΄Τσαλίκης), Σιμόπουλος (84΄Ρούσσος Χ.), Ρούσσος Γ. (16΄Κορτιάνος), Αρκουλής.

Αναπληρωματικοί: Μιναστίρε, Βασιλάρης

Παμμηλιακός (Μάλης): Ανυφαντάκης, Σοσόλι Α., Νάκας, Σίδερης Σ., Κυρίτσης, Κουρέλης (79΄Ικάι), Μυαρογιάννης Α. (72΄Κρομμύδας), Τσιριγωτάκης, Σοσόλι Τ. (88΄Μαυρογιάννης Απ.), Σίδερης Α., Μπεκογιάννη.

Αναπληρωματικός: Λιβάνιος

marmara0218c

Για το SportCyclades.gr και το MileikaNea.gr

Σπύρος Μάκαρης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του
MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

By Published On: 3 Φεβρουαρίου, 2018 17:18Categories: Αθλητισμός

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε περισσότερα