Δήμος Μήλου

Το Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μήλου, με φροντίδα και υπευθυνότητα για την προάσπιση της ατομικής και δημόσιας υγείας στην εποχή του covid 19, προγραμματίζει για τα μέλη του Ημερήσια Εκδρομή στον Αη Γιάννη τον Σιδεριανό.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Μαΐου 2022 (εφόσον ο καιρός είναι καλός, διαφορετικά θα ενημερωθείτε για την ακύρωσή της μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου στο facebook)

Αναβολή της προγραμματισμένης ημερήσιας εκδρομής του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μήλου

Ενημερώνουμε τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μήλου ότι η προγραμματισμένη, για την Τρίτη 3 Μαΐου 2022, ημερήσια εκδρομή στον Αϊ-Γιάννη τον Σιδεριανό ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ καθώς δε συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία και θα ενημερωθείτε με σχετική ανακοίνωση.

-Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναχώρηση στις 9.00 το πρωί και επιστροφή στις 6.00 το απόγευμα. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από την Τρυπητή και θα περάσει από τις καθιερωμένες στάσεις (στην Πλάκα δε θα ανέβει, επιβίβαση από τον ΟΤΕ).

-Θα γίνουν κάποιες στάσεις σε ενδιάμεσους προορισμούς, να απολαύσετε τη θέα και να μαζέψετε χόρτα και λουλούδια (να έχετε μαχαιράκια, σύρμα, κλωστές και λοιπά υλικά όσοι το επιθυμείτε, για να φτιάξουμε μαγιάτικα στεφάνια).

-Άφιξη στο Μοναστήρι του Αη Γιάννη και ελεύθερος χρόνος για φαγητό, τραγούδι, χορό, χαλάρωση.

-Να έχετε μαζί σας φαγητά της αρεσκείας σας και ποτά/ροφήματα που επιθυμείτε. Θα κάνουμε πικ νικ και θα διασκεδάσουμε όλοι παρέα.

-Να φοράτε ρούχα άνετα και ζεστά μην τυχόν έχει δροσούλα.

-ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχετε πιστοποιητικό εμβολιασμών 3 δόσεων ή πιστοποιητικό πρόσφατης νόσησης ή rapid test 24ώρου (σε έγγραφο).

-Επίσης, για λόγους προστασίας, παρακαλούμε τους συμμετέχοντες το πρωί της ημέρας της εκδρομής να κάνουν όλοι ένα self test και να το έχουν μαζί τους για έλεγχο του αρνητικού αποτελέσματος. Είναι πολύ σημαντικό να συνεισφέρουμε όλοι υπεύθυνα για τη διατήρηση της υγείας μας.

-Να έχετε μαζί σας και να φοράτε κατά τη μεταφορά σας με το λεωφορείο, μάσκες προστασίας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, προσφορά από το Δήμο Μήλου, για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η.

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, παρακαλούμε να δηλώσετε άμεσα τη συμμετοχή σας στα τηλέφωνα 22870 22149 και 22202 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέχρι την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 3.00 το μεσημέρι.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ στις καινούργιες δραστηριότητες του Κ.Α.Π.Η. μας

Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μήλου

siderianos monasthri milos a