Δήμος Μήλου

milos-texnikh

Εκατέρωθεν εξηγήσεις δόθηκαν μεταξύ των «Μηλέικων Νέων» και του Δήμου Μήλου σχετικά με το χθεσινό μας άρθρο που μιλούσε για επιλεκτική ενημέρωση του Δήμου Μήλου στα ΜΜΕ του νησιού.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μήλου απέστειλε στην σελίδα μας φωτοστιγμιότυπο από την αποστολή της ενημέρωσης/δελτίου τύπου που εξέδωσε για το κλείσιμο του δρόμου και αναφέρει: «Ο Δήμος Μήλου ενημερώνει ότι από την Παρασκευή 3 Μαρτίου έως και την Κυριακή 5 Μαρτίου το τμήμα του οδικού δικτύου στον Τριοβάσαλο από το Χαρανά έως Χαλικιά θα παραμείνει κλειστό μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών ανύψωσης φρεατίων. «Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας, ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ» και στο οποίο φαίνεται καθαρά ότι το email στάλθηκε και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. που αποτελεί την email διεύθυνση της σελίδας μας.

Το mail δεν παρελήφθη ποτέ από την σελίδα μας, σε αντίθεση με τα σημερινά που περιλάμβαναν την ανταλλαγή εξηγήσεων μεταξύ της υπηρεσίας και της σελίδας μας, αλλά και από άλλες υπηρεσίες του Δήμου Μήλου από τις οποίες ουδέποτε έχει δημιουργηθεί η παραμικρή παρεξήγηση.

Κατόπιν τούτου τα «Μηλέικα Νέα» δημοσιεύουν σήμερα στη στήλη τους «Μικρά Μηλέικα» την ανακοίνωση της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ του Δήμου Μήλου και ανακαλούν το χθεσινό άρθρο τους, ζητώντας ταυτόχρονα συγγνώμη για την όλη παρεξήγηση, κυρίως από την προϊσταμένη του Τμήματος Τεχνικών & Η/Μ Έργων κα.Μπρούτζου Βασιλική, με την οποία δεν έχουν κανένα προηγούμενο.

«Μηλέικα Νέα»