SHARE:

Δημοσιεύτηκε: 30 Μαρτίου, 2020 10:46

«Αγαπητέ κ. Μωραίτη, σε απάντηση της από 30/3/2020 επιστολής αναφορικά με την αναγκαιότητα άμεσης σύγκλησης της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής, θα ήθελα να σας ενημερώσω τα ακόλουθα:

1) Αν πριν την αποστολή της επιστολής αυτής, ως μέλος της επιτροπής είχατε έρθει σε επικοινωνία μαζί μου, θα μαθαίνατε ότι υπήρχε ήδη η σκέψη να γίνει συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης  εντός των προσεχών ημερών, διάστημα στο οποίο θα είναι εφικτή η συγκέντρωση περισσότερων στοιχείων για την εκτίμηση της τρέχουσας κατάστασης.

2) Η επιλογή σας να αποφύγετε κάθε συζήτηση μαζί μου, σαν πρόεδρο της επιτροπής, και να προχωρήσετε στην αποστολή της επιστολής αυτής σε όργανα και ΜΜΕ, μπορεί να αποτελεί δικαίωμά σας, δείχνει όμως την έλλειψη συνεργασίας εκ μέρους σας στα πλαίσια της επιτροπής.

Κύριε Μωραίτη, στην κρισιμότερη περίοδο των τελευταίων δεκαετιών, οι περιστάσεις μας θέλουν ενωμένους σε κάθε ευκαιρία.

Ιδιαίτερα στο θέμα του τουρισμού που έχει τεράστια σημασία για τον τόπο μας, δεν χωράνε αντιπολιτευτικές πρακτικές, γιατί μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν.»

Αβέρκιος Γαϊτανής

Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Δήμου Μήλου

Σχετικό άρθρο: 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του
MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

By Published On: 30 Μαρτίου, 2020 10:46Categories: Δήμος Μήλου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε περισσότερα