SHARE:

Δημοσιεύτηκε: 9 Σεπτεμβρίου, 2021 14:06

Ενημερώθηκαν, μεσημβρινές ώρες χθες (Τετάρτη 8/9/2021), οι Λιμενικές Αρχές Σύρου, Σερίφου, Σίφνου, Κύθνου και Μήλου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ότι το Ι/Φ σκάφος «ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΕ» Ν.Π. 10817, πλέει ακυβέρνητο λόγω θραύσης ιστίου και μηχανικής βλάβης 11,5 ν.μ. νοτιοδυτικά ν. Κύθνου με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Άμεσα για την περιοχή απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ οι τέσσερις (04) επιβάτες περισυνελέγησαν από το παραπλέον Δ/Ξ πλοίο «BAUCI» σημαίας Ιταλίας και μεταφέρθηκαν με τη συνδρομή του Α/Κ σκάφους «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» Ν.Σ. 1257 στο λιμάνι της Σερίφου, καλά στην υγεία τους.

Το ανωτέρω ιστιοφόρο ρυμουλκήθηκε από το Α/Κ «ΝΟΤΑ» Ν. Σύρου 943 στο λιμάνι της Κύθνου, ενώ από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σερίφου

[Φωτογραφία αρχείου]

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του
MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

By Published On: 9 Σεπτεμβρίου, 2021 14:06Categories: Κίμωλος - Σίφνος - Σέριφος

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε περισσότερα