Νότιο Αιγαίο

Υποτροφίες για εννέα σπουδαστές από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

ypotrofies

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τα  Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ- MEDITERRANEAN  COLLEGΕ, προκηρύσσει εννέα 9 θέσεις υποτρόφων σπουδαστών, για το έτος 2018-2019.

 Συγκεκριμένα οι υποτροφίες αφορούν σε :

1.MEDITERRANEAN COLLEGE : ΤΡΕΙΣ υποτροφίες για Bachelor (στα δίδακτρα)

Αξίας 5.600 € εκάστη για το α’ έτος σπουδών

2.ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Δύο ετήσιες υποτροφίες

Αξίας 3.000 € έκαστη.

3.ΑΛΦΑ Επιλογή (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης : Δύο πλήρεις ετήσιες υποτροφίες)

Αξίας 6.000 € εκάστη.

4.MEDITERRANEAN PROFESSIONAL STUDIES (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης) : Δύο πλήρεις ετήσιες υποτροφίες (στα δίδακτρα)

Αξίας μέχρι 4.900 € εκάστη (αναλόγως το πρόγραμμα).

OΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Οι υποτροφίες αφορούν αποκλειστικά στο ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Οι δικαιούχοι μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε ειδικότητα/πρόγραμμα σπουδών τους ενδιαφέρει, μεταξύ των ειδικοτήτων και των προγραμμάτων σπουδών που παρέχονται από τους φορείς: ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Mediterranean College, Κ.Δ.Β.Μ.2 ΑΛΦΑ Επιλογή και Mediterranean Professional Studies.

Από τη διαδικασία αξιολόγησης και απόδοσης υποτροφιών εξαιρούνται ήδη εγγεγραμμένοι ή/ και ενεργοί σπουδαστές στους προαναφερθέντες εκπαιδευτικούς φορείς.

Οι δικαιούχοι μπορούν να επιλέξουν να σπουδάσουν σε οποιοδήποτε παράρτημα των προαναφερθέντων φορέων τους εξυπηρετεί – σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα ή Θεσσαλονίκη.

Οι υποτροφίες στο Κ.Δ.Β.Μ.2 ΑΛΦΑ Επιλογή και στο Mediterranean Professional Studies είναι πλήρους φοίτησης.

Οι υποτροφίες στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ αφορούν στο 1ο έτος σπουδών.

Οι υποτροφίες στο Mediterranean College και στα διετή προγράμματα HND του Mediterranean Professional Studies αφορούν στο 1ο έτος σπουδών και για τη συνέχιση με υποτροφία, ο/η υπότροφος θα πρέπει να έχει συνεχή φοίτηση και ετήσια βαθμολογία πάνω από 60%.

Για το Mediterranean College και το Mediterranean Professional Studies, τo ετήσιο κόστος των διδάκτρων του συνεργαζόμενου βρετανικού πανεπιστημίου/ φορέα πιστοποίησης, καθώς και τα τέλη έκδοσης πτυχίου/ αποφοίτησης καλύπτονται αποκλειστικά από τον/την υπότροφο.

Το Mediterranean College καιτο Mediterranean Professional Studies καλύπτουντοτέλοςαίτησης (application fee) ύψους 50€ στοπρόγραμμα.

Για την κατοχύρωση των υποτροφιών, οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις εισαγωγής τους στο πρόγραμμα σπουδών της επιλογής τους.

Οι προαναφερθέντες εκπαιδευτικοί φορείς διατηρούν το δικαίωμα να μην προσφέρουν κάποιο πρόγραμμα σπουδών, σε περίπτωση χαμηλής συμμετοχής. Σε αυτήν την περίπτωση, ο/η υπότροφος μπορεί να επιλέξει κάποιο άλλο -συναφούς εκπαιδευτικού αντικειμένου- πρόγραμμα.

Η ανάδειξη των υποτρόφων πραγματοποιείται με Απόφαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

*Απλή αίτηση του υποψηφίου όπου θα αναφέρεται ξεκάθαρα το πρόγραμμα επιλογής του.

*Απολυτήριο λυκείου

*Εκκαθαριστικό σημείωμα τελευταίου οικονομικού έτους

*Λογαριασμός ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ) όπου να φαίνεται ο τόπος διαμονής.


Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν τα δικαιολογητικά   στο
e-mail του Τμήματος Δια Βίου Μάθησης & Υποστήριξης της Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αιγαίου στην Ρόδο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.έως και την Παρασκευή, 12Οκτωβρίου 2018.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.