Νότιο Αιγαίο

Συνάντηση Περιφερειάρχη & Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με το νέο δήμαρχο Τήνου.

xatzimarkos-leontaritis1217

Τον νέο Δήμαρχο Τήνου Ιωάννη Σιώτο επισκέφθηκαν την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, συνοδευόμενοι από τον Έπαρχο Τήνου κ. Ιωάννη Γιαγιά.

Κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συνάντησης, επαναδιατυπώθηκε εκ του σύνεγγυς η στήριξη από την πλευρά της Περιφερειακής  Αρχής προς τον νέο Δήμαρχο και το Δήμο Τήνου και η συνέχιση της αγαστής μέχρι σήμερα συνεργασίας των δύο βαθμών τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Κατά τη συνάντηση από πλευράς Περιφερειακής Αρχής εξαγγέλθηκαν τα κάτωθι: η νέα χρηματοδότηση (Β' φάση) για τη συντήρηση και επισκευή των σχολικών μονάδων της Τήνου με το ποσό των 250.000,00 ευρώ, η χρηματοδότηση για τη συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου με το ποσό των 600.000,00 ευρώ, η επιχορήγηση 70.000,00 ευρώ για την ολοκλήρωση του κλειστού γηπέδου και η ανάληψη της δαπάνης για την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου, έργα τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 2018.

Για όλα τα υπόλοιπα θέματα, τα οποία συζητήθηκαν και εκκρεμούν, θα υπάρξει νέα συνάντηση με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στις αρχές του νέου έτους. 

Από την Τήνο, ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε:

«Η απώλεια του εξαίρετου φίλου Σίμου Ορφανού, αφήνει ένα μεγάλο κενό, το οποίο οφείλουμε όλοι συνεργαζόμενοι να καλύψουμε. Σήμερα, από την Τήνο, στέλνουμε το μήνυμα της συνεργασίας και δίνουμε στον νέο Δήμαρχο Τήνου Γιάννη Σιώτο τις ευχές μας για καλή και παραγωγική θητεία, διαβεβαιώνοντας τον ταυτόχρονα πως θα σταθούμε σταθερά αρωγοί σε όλους τους αγώνες και τις προσπάθειες των κατοίκων της Τήνου για πρόοδο»

«Είναι πραγματικά δύσκολο να επισκέπτομαι την Τήνο γνωρίζοντας ότι δε θα συναντήσω τον φίλο μου  Σίμο Ορφανό που χάθηκε τόσο πρόωρα από κοντά μας, βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία της Τήνου και των Κυκλάδων  και κάνοντας φτωχότερη την "οικογένεια" της αυτοδιοίκησης. Με ανάμεικτα συναισθήματα, ως Περιφερειακή Αρχή, θεωρήσαμε χρέος μας να επισφραγίσουμε και από κοντά την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική τη στήριξή μας προς τον Δήμο Τήνου και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο. Είμαι βέβαιος ότι ο Γιάννης Σιώτος θα ολοκληρώσει το όραμα του εκλιπόντος για το νησί, θα επιδείξει το ίδιο πάθος και θα ανταπεξέλθει με την ίδια επιτυχία στα καθήκοντά του με στόχο την ανάπτυξη της Τήνου» τόνισε σε σχετική δήλωσή του αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λεονταρίτης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.