"Μηλέικα Νέα"

Λιμεναρχείο Μήλου: Εξετάσεις για πιστοποιητικό εκπαιδευτή χειριστών ταχύπλοων σκαφών.

taxyploo-skafos

Το Λιμεναρχείο Μήλου κάνει γνωστό ότι, αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Λ.Σ.-Ε.Λ.Α.Κ.Τ. (www.hcg.gr) ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, την 28-03-2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Γρ. Νηολογίων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά (Ακτή Μιαούλη 50, Τ.Κ.18510), θα διεξαχθούν οι θεωρητικές (γραπτές) εξετάσεις των υποψηφίων για την απόκτηση πιστοποιητικού εκπαιδευτή χειριστών ταχύπλοων σκαφών και την 29-03-2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00, στο χώρο της «Μαρίνας Ζέας» (Πειραιάς- Φρεαττύδα), θα διεξαχθούν οι πρακτικές εξετάσεις αντίστοιχα.

Επισημαίνεται ότι, οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στις εξετάσεις, θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους αποκλειστικά και μόνο στη Διεύθυνση Λιμενικής Αστυνομίας Τμήμα Α’ του Υπουργείου (Υ.ΝΑ.Ν.Π./Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./Δ.Λ.Α. Α’). Η εξέταση των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με τη διαδικασία και επί των θεματικών αντικειμένων που προβλέπονται στις διατάξεις του άρθρου 6 του ΓΚΛ 50 (ΦΕΚ 1151 Β/2013).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.