"Μηλέικα Νέα"

Στον ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ. ο Γιώργος Μαρτάκης για το Λιμενικό έργο Πολλωνίων.

pospom-limeniko0219

«Για την ενημέρωση των συνδημοτών, σας γνωστοποιώ ότι στην γενική συνέλευση του ΠΟΣΠΟΜ η οποία πραγματοποιήθηκε 3 Φεβρουαρίου με θέμα και το «Νέο Λιμάνι Πολλωνίων» οι κάτοικοι έθεσαν ζητήματα λειτουργικότητας και προσβασιμότητας και εξέφρασαν την αγωνία τους για τα αποτελέσματα του έργου. 

Αντιλαμβανόμενος τη σημασία του έργου, την αγωνία των κατοίκων αλλά και την παντελή έλλειψη διαλόγου από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής κατά το σχεδιασμό του έργου επικοινώνησα με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο, ο οποίος και δεσμεύτηκε σε μένα προσωπικά ότι θα κανονίσει μέχρι το τέλος του μήνα να επισκεφτεί το νησί ο ίδιος με την ομάδα του ώστε να συζητηθεί το θέμα με τους κατοίκους.»

Γιώργος Μαρτάκης - Υποψήφιος Δήμαρχος Μήλου με τον συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.