"Μηλέικα Νέα"

Όμιλος Φίλων Βουνού & Θάλασσας Μήλου: Κοπή Πίτας και Γενική Συνέλευση.

omilos-filwn2019

Την Κυριακή 10/2 στην Παναγία του Παρασπόρου κάνουμε Γενική Συνέλευση και εκλογές για το καινούργιο Δ.Σ. και μετά κόβουμε την πίτα μας για τον καινούργιο χρόνο.

Η εκκλησούλα φαίνεται δεξιά του ασφαλτικού δρόμου στον Παρασπόρο πηγαίνοντας ανατολικά . Θα βρούμε χωματόδρομο στα δεξιά μας λίγο μετά το κτίριο της εταιρείας ΕΡΓΩΝΙΑ .

Θα φάμε , θα πιούμε, θα γλεντήσουμε και θα συζητήσουμε για το σύλλογο.

Φέρτε το κέφι σας και ότι άλλο φαγώσιμο και πόσιμο (σαλάτες, πίτες, πατάτες φούρνου και ότι άλλο θέλετε)

Σας περιμένουν και τα δικά μας, ιδιαίτερα τα ψητά και τα πιοτά…

Χαρά μας να έρθετε όσοι θέλετε επίσημοι και ανεπίσημοι, μέλη και όχι μέλη.

Ελάτε:

- Να συζητήσουμε για τον Όμιλο από την ίδρυση του μέχρι σήμερα και να αξιολογήσουμε την παρουσία του τα τελευταία χρόνια  

- Να προγραμματίσουμε τις δράσεις και γενικότερα την πορεία του συλλόγου με το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο.

- Να ενισχύσουμε οικονομικά τον Όμιλο με την πληρωμή της συνδρομής μας.  

- Να δυναμώσουμε τον σύλλογό μας!

Στην συνέλευση μπορούν να πάρουν μέρος και οι φίλοι του συλλόγου αφού εγγραφούν ως μέλη επιτόπου. (εγγραφή 5 Ευρώ, ετήσια συνδρομή 10 Ευρώ)

Προσκαλούμε τους εκπρόσωπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Μήλου, και τους εκπροσώπους των συλλόγων της Μήλου.

Επειδή το δρόμο δεν τον γνωρίζουν όλοι καλό θα είναι να ξεκινήσουμε μαζί, ιδιαίτερα όσοι έρχονται πρώτη φορά.

Θα ξεκινήσουμε 11 πμ από το παρκινγκ του ΟΤΕ και 11.20 στις βαρέλες δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο. Τηλέφωνο συνεννόησης :6978585487

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Φίλων Βουνού και Θάλασσας Μήλου

Ο Πρόεδρος - Γ. Μάλλης           

Ο Γενικός Γραμματέας - Α. Τρίμης                                          

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.