"Μηλέικα Νέα"

Γιώργος Μάλλης: Να τολμήσουμε για τη Μήλο.

epistolh

Αξίζει να τολμήσουμε εμείς οι πολίτες της Μήλου. Να τολμήσουμε να συμμετέχουμε στην προσπάθεια για ένα καλύτερο νησί, μια καλύτερη ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων του.

Αξίζει να στηρίξουμε την προσπάθεια που θα κρίνουμε σοβαρή για την ουσιαστική αλλαγή στο Δήμο Μήλου. Για να αποκτήσουμε ένα Δήμο δημοκρατικό, φιλικό στους πολίτες και το περιβάλλον. Ένα Δήμο που θα μπορέσει να επιλύσει τα μεγάλα θέματα στις υποδομές του νησιού όπως ύδρευση, αποχέτευση και διαχείριση απορριμμάτων που καθορίζουν την ποιότητα της ζωής μας. Έργα που η τωρινή διοίκηση του Δήμου με δήμαρχο τον κ. Δαμουλάκη στάθηκε ανίκανη να προχωρήσει.

Στις δημοτικές εκλογές που έρχονται προτεραιότητα όλων μας αξίζει να είναι αυτή η αλλαγή στο Δήμο Μήλου. Σε αυτό τον στόχο αξίζει να υποτάξουμε τις όποιες ατομικές μας φιλοδοξίες.

Στη βάση όλων των παραπάνω θα στηρίξω τον συνδυασμό που :

*Θα έχει ως προτεραιότητα του το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Μήλου και των επισκεπτών της

*Θα πείθει με το πρόγραμμα, και την δυναμική του ψηφοδελτίου του για τη δυνατότητα της αλλαγής στο Δήμο Μήλου.

*Θα έχει δημοκρατική οργάνωση δίνοντας σε όλα τα μέλη του το δικαίωμα της δημόσιας έκφρασης των απόψεων τους.

Αξίζει να είμαστε ενωμένοι στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο στη Μήλο

Γιώργος Μάλλης

Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.