"Μηλέικα Νέα"

Γονείς Ατόμων Νοητικά Υστερούντων στο Μεταλλευτικό Μουσείο Μήλου.

mmm0918

Την Πέμπτη 6/9/2018 το Μεταλλευτικό Μουσείο Μήλου, με ιδιαίτερη χαρά, υποδέχτηκε στους χώρους του εκπροσώπους της «Εταιρίας Γονέων Ατόμων Νοητικά Υστερούντων» από τη Χίο που φιλοξενήθηκαν στο νησί από το Δήμο Μήλου.

Οι επισκέπτες, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου από την κ. Άννα Βόγλη, ενημερώθηκαν για την 20ετή δραστηριότητα του Μουσείου και για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνει για την τοπική εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και για άλλες μαθητικές ομάδες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Οι ερωτήσεις των συμμετεχόντων ήταν πολλές και το ενδιαφέρον για όσα έβλεπαν γύρω τους μεγάλο. Στο τέλος προσφέρθηκαν σε όλους αναμνηστικά δώρα από το πωλητήριο του Μουσείου.

Μήλος, 10/9/2018

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.