"Μηλέικα Νέα"

Γενικό Λύκειο Μήλου: Διαδικασία υποβολής μηχανογραφικού δελτίου.

geniko-lykeio

Σας ενημερώνουμε ότι από τις 22 Ιουνίου 2018 και μέχρι το τέλος της διαδικασίας υποβολής μηχανογραφικού δελτίου που θα ανακοινωθεί, οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, που κατέθεσαν αίτηση συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις του έτους 2018 στο Γενικό Λύκειο Μήλου, μπορούν να προσέρχονται στο Σχολείο μας και να δημιουργούν κωδικό ασφαλείας, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την είσοδό τους στο σύστημα. Οι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων εισαγωγής των ετών 2015-16 και 2016-17 θα ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία, αλλά σε οποιοδήποτε Λύκειο επιθυμούν.

Επίσης, από τις 22 Ιουνίου 2018 οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποθηκεύουν ηλεκτρονικά προσωρινό μηχανογραφικό δελτίο. Μετά την έκδοση των γραπτών βαθμολογιών, οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιούν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο, αποκτώντας μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου, σε ημερομηνίες που θα γνωστοποιηθούν με σχετική ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων του Υπ.Π.Ε.Θ.

Από το Γραφείο του ΓΕ.Λ. Μήλου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.