"Μηλέικα Νέα"

Όμιλος Φιλών Βουνού και Θάλασσας Μήλου & Πλακιώτικη Ένωση στο «Let’s do it Greece 2018».

traxilas
«Την Κυριακή 29/4/2018 συμμετέχουμε μαζί με άλλες συλλογικότητες του νησιού «Let’s do it Greece 2018», έναν διεθνή θεσμό στα πλαίσια του οποίου επιδιώκεται με εθελοντικές δράσεις η βελτίωση του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος.

Οι δύο σύλλογοι συντονίζουμε τις προσπάθειες μας για τον καθαρισμό των παραλιών του Τράχηλα (Νεροδάφνη και Πλατύς Γιαλός) .

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους των συλλόγων αλλά και κάθε πολίτη της Μήλου να συμμετάσχει. Ιδιαίτερα απευθυνόμαστε στους κατοίκους των Πλακών για τους οποίους ο Τράχηλας είναι δική τους, κοντινή περιοχή.

Το φυσικό περιβάλλον είναι το σπίτι μας. Πρέπει να το φροντίζουμε!

Συνάντηση: Στις 9.00 το πρωί στα γραφεία της Πλακιώτικης Ένωσης (δίπλα στον Άγιο Χαράλαμπο στις Πλάκες). Όσοι θέλουν μπορούν να έρθουν κατευθείαν στον Τράχηλα την ώρα που επιθυμούν.»

Τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.