"Μηλέικα Νέα"

Όραμα Ελπίδας – Εθελοντική δωρεά μυελού των οστών στη Μήλο. (PHOTOS)

orama-elpidas0418

Στα πλαίσια της Κοινωνικής του Δράσης, για ενημέρωση και μύηση στον εθελοντισμό, ως υγιής Αθλητικός Σύλλογος, ο Ιέρακας Πλακών διοργάνωσε Ενημερωτική Εκδήλωση – Ομιλία για την δωρεά μυελού των οστών.

Ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδας – Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ευχαριστεί τους κατοίκους της Μήλου που αυτό το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Απριλίου αγκάλιασαν το έργο του.

orama-elpidas0418a

Μετά από πρόσκληση του Αθλητικού Συλλόγου Πλακών Μήλου ΙΕΡΑΞ ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδας βρέθηκε στη Μήλο, όπου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ομιλία και εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών. 

Με σύνθημα «Δώσε ελπίδα! Δώσε ζωή! Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών!» ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδας βρήκε εξαιρετική απήχηση και ανταπόκριση στο νησί μας.

orama-elpidas0418b

 

orama-elpidas0418c

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.