"Μηλέικα Νέα"

Εκδήλωση για την σχολική βία και τον εκφοβισμό στο ΕΠΑ.Λ. Μήλου.

epal-ekfovismos0318

Εβδομάδα ευαισθητοποίησης ενάντια στη Σχολική βία και τον εκφοβισμό και το σχολείο μας δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο σε ένα τόσο σοβαρό φαινόμενο. 

Στα πλαίσια 2 διδακτικών ωρών, οι μαθητές μας παρακολούθησαν ενημερωτική παρουσίαση για τις μορφές, τις αιτίες και τους τρόπους αντιμετώπισης της σχολικής βίας, ενώ μετά συμμετείχαν ενεργά ανταλλάσσοντας απόψεις και εμπειρίες.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η καθηγήτρια Πληροφορικής και υπεύθυνη για θέματα σχολικής βίας στο ΕΠΑΛ Μήλου, κα Αντωνοπούλου Μαρία, ενώ στην παρουσίαση συνέβαλε και ο καθηγητής κ. Αντωνόπουλος Κώστας.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της εκδήλωσης αυτής μαθητές και μαθήτριες της Α Τάξης σκηνοθέτησαν και βιντεοσκόπησαν κλιπ μικρής διάρκειας υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Αντωνοπούλου Μ. και Παπαδομιχελάκη Ε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.