"Μηλέικα Νέα"

Τάσος Βήχος: Από το Γενικό Λύκειο Μήλου αριστούχος στην BMW!

vixos-tasos

Κώστας Παπαδόπουλος: Μια απλή ματιά…

Το μάτι πέφτει εύκολα στην πρώτη σελίδα της ηλεκτρονικής «Καθημερινής», όταν συναντά ένα από τα παιδιά μας του Γενικού Λυκείου Μήλου. Υπότιτλος: από το Πολυτεχνείο στην Τesla, κι ακολούθως ένα ρεπορτάζ πλούσιο για τα μέλη της Ομάδας «Προμηθέας», που από την σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του ΕΜΠ εργάστηκαν στην Εταιρεία του αμερικανού μεγιστάνα Έλον Μασκ (παράγει ηλεκτροκίνητα supercars και προσφάτως τα στέλνει με σούπερ πυραύλους στο Διάστημα). Μέλη της ομάδας συμμετέχουν στην αποστολή της Τesla στον Δημόκριτο, αφού ο Μασκ ψάχνει και στέλνει (με τους δικούς του όρους, μάλλον) ταλέντα σε χώρες που αποτελούν φυτώρια (κυνηγημένης) Αριστείας και πρωταγωνιστές του Βrain Drain.

Τον μαθητή μας Τάσο Βήχο πρόλαβε και τον προσέλαβε η βαυαρική BMW…

Κ.Παπαδόπουλος

Διευθυντής του ΓΕ.Λ. Μήλου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.