"Μηλέικα Νέα"

Α' ΕΛΜΕ Κυκλάδων: Όχι στη μεταστέγαση του Γενικού Λυκείου Μήλου.

geniko-lykeio

Η Α΄ ΕΛΜΕ Κυκλάδων συντάσσεται με την απόφαση του συλλόγου διδασκόντων του ΓΕΛ Μήλου και με τις αποφάσεις του δεκαπενταμελούς συμβουλίου μαθητών του σχολείου, αλλά και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, σχετικά με την πιθανότητα μεταστέγασης του ΓΕΛ Μήλου στη μέση του σχολικού έτους και παραμονές των Πανελλαδικών Εξετάσεων του φετινού σχολικού έτους.

Κάθε κτιριακή αλλαγή πρέπει σε κάθε περίπτωση να λαμβάνει υπόψιν το συμφέρον των μαθητών, την παιδαγωγική ισορροπία και λειτουργία του σχολείου και τη σύμφωνη γνώμη της εκπαιδευτικής κοινότητας και ως εκ τούτου οποιαδήποτε κτιριακή μεταβολή στη στέγαση του ΓΕΛ Μήλου οφείλει να πραγματοποιηθεί σε χρόνο που δεν θα επηρεάσει αρνητικά την ομαλή λειτουργία του σχολείου.

Καλούμε τον Δήμο Μήλου να σεβαστεί την απόφαση της εκπαιδευτικής κοινότητας του ΓΕΛ Μήλου. 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.