"Μηλέικα Νέα"

Παραιτήθηκε η Παρασκευή Κάτρη από τον Σύνδεσμο των Απανταχού Μηλίων».

apantaxou

Την παραίτηση της από την θέση της Αντιπροέδρου Β΄ την οποία κατείχε και από μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου των Απανταχού Μηλίων υπέβαλε η κα.Παρασκευή Κάτρη. Η κα. Κάτρη απέδωσε την παραίτησή της σε προσωπικούς λόγους.

Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος των Απανταχού Μηλίων αναφέρει:

«Σήμερα 5 Δεκεμβρίου 2017 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας σε συνεδρίασή του έκανε δεκτή την παραίτηση της Παρασκευής Κάτρη, η οποία για προσωπικούς λόγους θέλησε να αποχωρήσει από την θέση της Αντιπροέδρου Β΄ την οποία κατείχε και από μέλος του Δ.Σ. Το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. η Κωνσταντίνα Βήχου γίνεται αυτόματα τακτικό μέλος. Ο Εμμανουήλ Μαρκαντώνης  από έφορος του Δ.Σ. καταλαμβάνει τη θέση του Αντιπροέδρου Β΄ και η Κωνσταντίνα Βήχου τη θέση του εφόρου.»   

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.