"Μηλέικα Νέα"

Γενική Συνέλευση για την Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου.

oedim-omada

Η Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου (Ο.Ε.ΔΙ.Μ.) προσκαλεί τα μέλη της να παρευρεθούν στην τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13/12/2017 και ώρα 18:00 στην έδρα μας ( Κάναβα Μήλου - Μύκομπαρ), όπου θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1. Οικονομικός απολογισμός
2. Πεπραγμένα Ομάδας 2016 – 2017
3. Εκκαθάριση μητρώου μελών
4. Λειτουργία – οργάνωση ομάδας
5. Ανοιχτή συζήτηση - προτάσεις

Στην Γενική Συνέλευση, εκτός από τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη μας, μπορούν να παρευρεθούν και να εγγραφούν νέα μέλη που επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια μας.

Λαχειοφόρος αγορά

Η Ο.Ε.ΔΙ.Μ στην προσπάθεια της να ενισχύσει τις δράσεις της, οργανώνει λαχειοφόρο αγορά, τα έσοδα της οποίας θα καλύψουν ανάγκες λειτουργίας, εξοπλισμού και εκπαίδευσης της ομάδας μας. Όποιος επιθυμεί να ενισχύσει την προσπάθεια μας για συλλογή δώρων, που θα κληρωθούν με το νέο έτος στα πλαίσια ανοιχτής εκδήλωσης που θα ανακοινωθεί εγκαίρως, παρακαλείτε να επικοινωνήσει μαζί μας.
ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΜΗΛΟΥ 
ΥΠΕΥΘ. ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 
ΤΗΛ. 6940538000

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.