"Μηλέικα Νέα"

Ψήφισμα του Μορφωτικού Συλλόγου Μήλου για τον δάσκαλο Παγώνη Γεώργιο.

pollonia-beeckman

Το Δ. Σ. του Μορφωτικού και Κοινωνικού Συλλόγου Μήλου, μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου στις 16.08 2017 του αγαπητού Εκπαιδευτικού Γιώργου Χρ. Παγώνη, ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας, διετέλεσε και ως Πρόεδρος αυτού, διακεκριμένος παιδαγωγός με πλούσια επιστημονική και συγγραφική δραστηριότητα, εμπιστεύθηκε την έκδοση του έργου του «ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ» στο Σύλλογό μας, ιδιαίτερη  ήταν η συμβολή του στην ανέγερση του Διοικητηρίου Μήλου, ως εκπρόσωπος του Συλλόγου των Μηλίων της Αμερικής.

Το ήθος του, η επιμέλειά του και η αγάπη του για την εκπαιδευτική του  αποστολή, αναγνωρίστηκε υπηρεσιακά και επάξια ανέβηκε στα ανώτατα αξιώματα της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ. Σ. του Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα τα πιο κάτω:

1.-Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά και τους οικείους του

2.-Εκπρόσωποί του να παραστούν στη εξόδιο ακολουθία

3.-Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.