"Μηλέικα Νέα"

Πρωτοβουλία της Τοπικής Κοινότητας Μήλου για «Let’s Do It» στις ακτές της λίμνης «Αχιβαδόλιμνη».

letsdoit2017-ofvt

Την Κυριακή 2/4/2017 συμμετέχουμε μαζί με άλλες συλλογικότητες του νησιού στο «lets do it», έναν διεθνή θεσμό στα πλαίσια του οποίου επιδιώκεται με εθελοντικές δράσεις η βελτίωση του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος. Μαζί με την Τοπική Κοινότητα Μήλου, που είχε και την πρωτοβουλία καθαρίζουμε τις ακτές της λίμνης «Αχιβαδόλιμνη».

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου αλλά και κάθε πολίτη της Μήλου να συμμετάσχει. Το φυσικό περιβάλλον είναι το σπίτι μας. Πρέπει να το φροντίζουμε !

Συνάντηση : - 9 πμ στο παρκινγκ του ΟΤΕ

9.20 στις βαρέλες στον Αδάμαντα, μετά τον Ναυτικό Όμιλο

9.30, αλλά και αργότερα για όσους καθυστερήσουν, στην Αχιβαδολίμνη. Μετά το τέλος της ευθείας του δρόμου που περνά ανάμεσα στην λίμνη και την παραλία μπαίνουμε στην πρώτη στροφή αριστερά. Υπάρχει μεγάλος χώρος για τα αυτοκίνητα.

Αν έχετε πάρτε μαζί σας εργαλεία όπως αξίνες, τσάπες, τσουγκράνες, πριόνια ( ιδιαίτερα ευπρόσδεκτα τα αλυσοπρίονα).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.