"Μηλέικα Νέα"

«Ας περάσουμε κάποτε από τη λογική του διαζευκτικού “ή” στο συνδετικό “και”!»

epal-vilvio2016

Χωρίς ενοχές, επειδή δεν διαθέτει «πειστικό» ωράριο και ιδιοκτησιακό καθεστώς, η βιβλιοθήκη του ΕΠΑ.Λ Μήλου δέχτηκε τις δωρεές βιβλίων της κας Ηλέκτρας Παπακώστα (συνθέτριας στην Αθήνα), της κας Λίτσας Ψαραύτη (συγγραφέως στην Αθήνα) και του Ιδρύματος Anna Frank που εδρεύει στην Βασιλεία της Ελβετίας.

Αντί να αμυνόμαστε απέναντι σε εσχατολογικούς κινδύνους που αφορούν στο συλλογικό υποσυνείδητο των αποκλειστικά μηλέϊκων κόπων προσφοράς βιβλίων, προκρίνουμε την δραστηριοποίηση ως αποτελεσματικότερη λύση για την ανάπτυξη της κουλτούρας των κατοίκων του νησιού.

Τουτέστιν, την λειτουργία της για το κοινό κάθε Δευτέρα απόγευμα και την διοργάνωση ποικίλων εκδηλώσεων επιστημονικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Μακάρι να καλωσορίσουμε και την δημιουργία μιας φιλτέρας Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Η μία δεν αποκλείει την άλλη γιατί «κάθε βιβλιοθήκη την φανταζόμαστε σαν ένα είδος παραδείσου».

Δρ Ηλέκτρα Παπαδημητρίου

Σπυριδούλα Εικοσιπεντάκη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.