"Μηλέικα Νέα"

Ομιλήτρια σε επιστημονική ημερίδα για το management, to HR και την ηγεσία η Λιάνα Λεκανίδη.

liana-lekanidh

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2/10 η πρωτότυπη επιστημονική ημερίδα με θέμα «Η Μικρασιατική Καταστροφή ως πολυ-επιστημονικό παιδαγωγικόν μέσον».

Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και η Λιάνα Λεκανίδη η οποία στην παρoυσίαση της, ανέπτυξε ένα πολύτιμο οδηγό επιβίωσης κάτω από αντίξοες συνθήκες μέσα από την εμπειρία του Κωνσταντίνου Πολίτη, καθώς και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να ανταπεξέλθει κανείς στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον αλλά και βασικές αρχές μανατζμεντ. HR και ηγεσίας.

estia-neas-smyrnhs1

Σκοπός της ημερίδας ήταν η παρουσίαση του θέματος μέσα από διάφορετικά επιστημονικά πεδία. Την εκδήλωση οργάνωσε το Ινστιτούτο Κοινωνικής Δυναμικής, ένα οργανισμός που μελετά, ερευνά και προτείνει λύσεις σε κοινωνικά προβλήματα που εμποδίζουν την Κοινωνική Δυναμική, δίνοντας πρακτικές λύσεις στα ζητήματα (www.insocialdynamics.gr ).

Την εκδήλωση πλαισίωσαν διακεκριμένοι ομιλητές όπως ο Βλάσης Αγτζίδης, Δρ. Σύγχρονης Ιστορίας και ο Στέλιος Φενέκος, ναύαρχος με σπουδές management ενώ παρευρέθηκε και ο κ. Στρατής Ζαφείρης, Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας ΥΠΑΠΕΝ.

estia-neas-smyrnhs

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.