"Μηλέικα Νέα"

Νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολλωνίων (ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ.)

pospom1

Στις 4 Σεπτεμβρί​ου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του ΠΟΣΠΟΜ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής του πολιτιστικού Συλλόγου με εντυπωσιακή προσέλευση των μελών του.

​Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τα μέλη του συλλόγου για την στήριξη και την συμμετοχή τους στην διαδικασία και εύχεται μία δημιουργική και παραγωγική 2ετία για την προαγωγή πολιτιστικών​ θεμάτων​ και ​ποιοτικής αναβάθμισης του χωριού,​​ ενώ παράλληλα αναφέρουν ότι "μας γεμίζει υποχρέωση και βαριά παρακαταθήκη το επερχόμενο Δ.Σ."​

​Τις επόμενες οι ημέρες, στο κλείσιμο μιας ακόμη επιτυχημένης τουριστικής χρονιάς για το χωριό των Πολλωνίων, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Γενική Συνέλευση του νέου Συμβουλίου, πιθανότατα για τις 9 Οκτωβρίου.

​Το νέο διοικητικό συμβούλιο συνήλθε σε σώμα ​στις 6 Σεπτεμβρίου.​

Ομόφωνα αποφασίστηκε:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ           : Παπαδοπούλου Δέσποινα

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ   : Τούρλος Γεώργιος

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ      : Λεκανίδη Λιάνα

ΤΑΜΙΑΣ                : Μάλλης Γιώργος

ΕΦΟΡΟΣ               : Λιλλής Φραγκούλης

Εξελεγκτική επιτροπή ορίστηκε κατά σειρά ψήφισης:

Τσιριγωτάκης Στυλιανός

Μάλλης Μανώλης

Βικελή Πολυξένη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.