"Μηλέικα Νέα"

Προβολή της Μήλου στην αμερικανική εφημερίδα «USA TODAY».

sarakiniko-usa-today

Με τον χαρακτηρισμό «Milosamazing!» η αμερικανική εφημερίδα «USATODAY» ( http://www.usatoday.com/story/travel/destinations/2016/06/01/greek-islands/32636671/) δημοσίευσε ρεπορτάζ ,στο πλαίσιο προβολής των ελληνικών νησιών όπου εκθειάζει τη Μήλο για τις παραλίες της και τα μοναδικά, όπως τα αποκαλεί, χαρακτηριστικά της.

Με ιδιαίτερες αναφορές στο Σαρακίνικο, το Παλιοχώρι,το Κλέφτικο και άλλα αξιοθέατα του νησιού και με συστάσεις για διαμονή στον Αδάμαντα, τα Πολλώνια, το Παλιοχώρι και την Πλάκα, με έμφαση στη γαστρονομία , τα θαλάσσια σπόρ και με οδηγίες για την πρόσβαση αλλά και τις μετακινήσεις στο νησί, η εφημερίδα δίνει μια ανάγλυφη εικόνα του τουριστικού προϊόντος στα εκατομμύρια των αναγνωστών της.

Το πολύ σημαντικό για την αμερικανική – και όχι μόνο – αγορά των ΗΠΑ ρεπορτάζ ήταν το αποτέλεσμα δημοσιογραφικού ταξιδιού που είχε οργανωθεί πέρυσι από το Δήμο Μήλου και την εταιρεία Συμβούλων MTC με φιλοξενία του δημοσιογράφου της εφημερίδας κ. NickKontis . Σημαντική ήταν η συμβολή των επαγγελματιών του νησιού στην φιλοξενία .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι μια από τις σημαντικότερες των ΗΠΑ με 2,4 εκατομμύρια αναγνώστες ημερησίως.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.