Κιμωλιάτικα

Η Εργατική Ένωση Κιμώλου ευχαριστεί για την Εθελοντική Αιμοδοσία.

aimodosia

Στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Μήλου εθελοντική αιμοδοσία. Στην αιμοδοσία πήρε μέρος για τέταρτη φορά και η Εργατική Ένωση Κιμώλου Αγία Βαρβάρα με τα μέλη της και όχι μόνο, για τις ανάγκες συνανθρώπων μας που το χρειάζονται. Με αφορμή το γεγονός αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε:

-Την εταιρεία ΜΠΕΤΟΜΑΙΝ που είχε την ευγενή καλοσύνη να δώσει αιμοδοτική άδεια στους εργαζόμενούς της,

-το Δήμο Κιμώλου και το Δήμαρχο Κωνσταντίνο Βεντούρη, που φρόντισαν για την δωρεάν μεταφορά των αιμοδοτών από την Κίμωλο στα Πολώνια της Μήλου και για την επιστροφή τους στην Κίμωλο, όπως επίσης

-τον Δήμο Μήλου για την συνδρομή του στη μεταφορά των αιμοδοτών εντός της Μήλου με το δημοτικό λεωφορείο από και προς το Κέντρο Υγείας Μήλου.

-Τέλος το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μήλου, το οποίο έκανε ό,τι μπορούσε για την ολοκλήρωση μίας ανώδυνης και ευχάριστης αιμοδοσίας.

Ευελπιστούμε στην επόμενη αιμοδοσία, τον προσεχή Απρίλιο, να υπάρχει παρόμοια στήριξη και ανταπόκριση του κόσμου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.