Κυκλαδίτικα

«Φωνάζει» η Κύθνος για την αυθαίρετη αλλαγή δρομολογίων στις Δυτικές Κυκλάδες.

adamantios-korahs

Επιστολή του Αντιδημάρχου Κύθνου, Γ. Ηλιού προς τον Υπ. Ναυτιλίας

«Αρχικά, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για όλη τη συνεργασία και την άμεση βοήθειά σας, στα αιτήματα του Δήμου Κύθνου για χορηγία εισιτηρίων και για όλη τη βοήθεια που παρέχετε στο Δήμο μας για την μετακίνηση του Αθλητικού Σωματείου αλλά και την υποστήριξη των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων.

Όμως, ξαφνικά τη Δευτέρα 12/11/2018 η εταιρεία σας «Zante Ferries» που τόσα χρόνια εξυπηρετεί με τα δρομολόγια της τις Δυτικές Κυκλάδες, αποφάσισε αυθαίρετα (χωρίς να γνωρίζουμε με ποια διαδικασία), να μην προσεγγίζει το λιμάνι της Κύθνου στο δρομολόγιο που εκτελεί κάθε Δευτέρα από Πειραιά με προορισμό τη Μήλο.

Σας παρακαλώ να μας γνωρίσετε με ποια αιτιολογία προέκυψε η αλλαγή των ακτοπλοϊκών δρομολογίων .

Αναμένοντας την άμεση απάντησή σας, ως εκπρόσωπος των πολιτών της νήσου Κύθνου επιφυλάσσομαι για όλες τις νόμιμες ενέργειες ώστε το δρομολόγιο της Δευτέρας να επιστρέψει στη πρότερη κατάσταση.»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.