Κυκλαδίτικα

Μήνυμα Πέτρου Ραουζαίου για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ.

raouzaios2018

Στις 13 Μαΐου διεξάγονται οι εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη των νέων Διοικήσεων σε ΝΟ.Δ.Ε. , ΔΗΜ.Τ.Ο. και την εκλογή των νέων Συνέδρων, οι οποίοι και θα εκπροσωπήσουν τo νομό μας μας σε 2 Τακτικά Συνέδρια.

Η ψήφος μας στις 13 Μαΐου είναι καθοριστικής σημασίας, διότι θα διαμορφώσουμε την εσωκομματική διάρθρωση του κόμματός μας, σε μία επόμενη ημέρα μείζονος σημασίας με τριπλές εκλογές, Ευρωεκλογές, Βουλευτικές και Αυτοδιοικητικές.
Τα νησιά μας Αξίζουν και δικαιούνται μία καινούργια κομματική Νέα ημέρα με περισσότερη Νέα - Δημοκρατία!

Με τη ψήφο μας στις 13 Μαΐου, δυναμώνουμε το κόμμα μας δυναμώνουμε τη φωνή της Νέας Δημοκρατίας, διότι η Νέα Δημοκρατία ανήκει σε όλους, ανήκει στα μέλη της, στους φίλους της, σε όλους τους Έλληνες, ως το μεγάλο Πατριωτικό, κεντροδεξιό κόμμα. 

Τα δύο αυτά χρόνια σε όλη την Ελλάδα το κόμμα μας, μετά την εκλογή του Προέδρου μας και Αυριανού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έγινε και πάλι σημείο αναφοράς απέναντι στον λαϊκισμό, στα ψέμματα και τον ωχαδερφισμό της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ, οι οποίοι μπορούν να διακριθούν και να βραβευθούν μόνο για ένα βραβείο, αυτό του ψεύδους και της καταστροφής της χώρας, εκεί πραγματικά είναι ασυναγώνιστοι και γι'αυτό πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί, ώστε να απαλλαγούμε μία και καλή από την πλέον βλαπτική κυβέρνηση, που έχει περάσει ποτέ από τη χώρα μας!

Καλώ όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας να συμμετάσχουν μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές και με τη συμμετοχή τους να διαμορφώσουν μια μεγάλη και δυνατή Πατριωτική παράταξη, διότι με τη ψήφο μας στις 13 Μαΐου, δυναμώνουμε το κόμμα μας δυναμώνουμε τη φωνή της Νέας Δημοκρατίας, διότι η Νέα Δημοκρατία ανήκει σε όλους, ανήκει στα μέλη της, στους φίλους της, σε όλους τους Έλληνες, ως το μεγάλο Πατριωτικό, κεντροδεξιό κόμμα. 

raouzaios2018a

Οι ιδέες μας εκφράζουν αυθεντικά την Ελληνική κοινωνία και το τρίπτυχο Πατρίδα, Θρησκεία, οικογένεια είναι πιο επίκαιρο και ζωντανό από ποτέ, τώρα που και οι τρεις αυτές θεμελιώδες αρχές δοκιμάζονται όσο ποτέ!!!

Οφείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι να αναδείξουμε τη Νέα Δημοκρατία στις ερχόμενες εκλογές Κυβέρνηση και τον Πρόεδρό μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη αυριανό Εθνοσωτήριο Πρωθυπουργό, ο στόχος αυτός βρίσκεται τώρα στην πλέον κρίσιμη καμπή του. 

Είμαστε ένα βήμα πριν από τις επερχόμενες Εθνικές εκλογές και από αυτήν τη στιγμή δεν περισσεύει κανείς!!! 

Η επόμενη ημέρα των εσωκομματικών εκλογών τόσο Πανελλαδικά όσο και σε επίπεδο Νομού ΠΡΕΠΕΙ και Οφείλουμε όλοι μας να μας βρει Ανανεωμένους, Δυνατούς, με περισσότερη όρεξη για προσφορά και Ενωμένους σαν μία γροθιά, χωρίς εσωτερικές έριδες ή πισώπλατα μαχαιρώματα που το μόνο κακό που μπορούν να προκαλέσουν είναι ζημία στην ίδια μας την παράταξη, τέλος ως ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων πρέπει να προχωρήσουμε σε πλήρη αναδιοργάνωση ώστε να γίνουμε ποιο αποτελεσματικοί, για τη Νέα Δημοκρατία, για την Ελλάδα, για όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες! 

Προσωπικά θέτω την υποψηφιότητά μου για πρώτη φορά ως Σύνεδρος του νομού μας και για δεύτερη φορά ως Μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σύρου στην κρίση και στην εμπιστοσύνη σας και ζητώ με την ψήφο σας να με αξιολογήσετε και να με εμπιστευθείτε, αναδεικνύοντας με σε Σύνεδρο του κόμματός μας και σε Μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σύρου, με μοναδικό μου στόχο να εργαστώ μαζί με όλα τα υπόλοιπα στελέχη μας, για το καλό της παράταξης και (κατ’ επέκταση το καλό της τόσο δοκιμασμένης και προδομένης Πατρίδας μας) και την όσο το δυνατόν γρηγορότερη επάνοδο της στην Κυβέρνηση.

Δεσμεύομαι δημοσίως έναντι όλων σας, ρητά και κατηγορηματικά, πως εάν με τιμήσετε με την ψήφο σας και με εκλέξετε Σύνεδρο Ν.Κυκλάδων, θα αγωνιστώ με το ίδιο σθένος, μαχητικότητα αντικειμενικά και με αμεροληψία για όλα τα νησιά μας, για να αναδείξω τα προβλήματα των νησιών μας και των νησιωτών μας, στα επόμενα Συνέδρια του κόμματός μας! 

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους στη ΝΟΔΕ Κυκλάδων τους συνυποψήφιους στις Τοπικές Οργανώσεις των νησιών μας, και τους συνυποψήφιους Συνέδρους!

Με Ιδιαίτερη Εκτίμηση και συναγωνιστικούς χαιρετισμούς
Πέτρος Ραουζαίος
Υποψήφιος Σύνεδρος Ν.Κυκλάδων &
Υποψήφιο Μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Σύρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.