Κυκλαδίτικα

Πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου των Γιατρών του Κόσμου στην Αμοργό

mdm-amorgos

Οι Γιατροί του Κόσμου ανταποκρινόμενοι στις αυξημένες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και πιστοί στην ιδέα πως η υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, υλοποιούν πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου σε ομάδες του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν πρόβλημα περιορισμένης ή και μηδενικής πρόσβασης σε δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, σε διάφορες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, με τη συνολική υποστήριξη της ΔΕΗ ΑΕ.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, Κινητή Ιατρική Μονάδα των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδος θα επισκεφτεί την Αμοργό την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, 9, 10 και 11 Μαρτίου 2018, παρέχοντας καρδιολογικές, πνευμονολογικές και οφθαλμολογικές υπηρεσίες στους κατοίκους του νησιού. Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν στο Κέντρο Υγείας Αμοργού από τις 9 π.μ. έως και τις 3.00 μ.μ. και οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να καλούν το Κέντρο Υγείας Αμοργού στο 2285071207  για να προγραμματίσουν την ώρα της εξέτασής τους.

Πιο συγκεκριμένα το κλιμάκιο των Γιατρών του Κόσμου θα βρίσκεται:

-Την Παρασκευή 9/3 στο Κέντρο Υγείας Αμοργού, 9:00 – 15:00, με Καρδιολόγο, Πνευμονολόγο και Οφθαλμίατρο

-Το Σάββατο 10/3 στο Κέντρο Υγείας Αμοργού, 9:00 – 15:00, με Καρδιολόγο Πνευμονολόγο και Οφθαλμίατρο

-Την Κυριακή 11/3 στο Κέντρο Υγείας Αμοργού, 9:00 – 15:00, με Καρδιολόγο και Πνευμονολόγο

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Blue Star Ferries και τον Δήμο Αμοργού για τις χορηγίες στα έξοδα μεταφοράς και διαμονής αντίστοιχα» 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.