Κυκλαδίτικα

Ηλεκτροφωτισμός δρόμου και αύλειου χώρου για την Ι.Μ. Παναχράντου στην Άνδρο.

andros-panaxrantou

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο τον Ηλεκτροφωτισμό Δρόμου και Αύλειου Χώρου Ιεράς Μονής Παναχράντου, υπεγράφη μεταξύ του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και του Δημάρχου Άνδρου κ. Θεοδοσίου Σουσούδη.

Το έργο αφορά στην επέκταση του ηλεκτροφωτισμού του δημοτικού δικτύου, με την τοποθέτηση 14 στύλων φωτισμού, ώστε να καταστεί ασφαλής η πρόσβαση των επισκεπτών και μοναχών στην Ιερά Μονή Παναχράντου.

Βάσει της Προγραμματικής Σύμβασης, η οποία έχει χρονική διάρκεια ενός έτους από την υπογραφή της, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει την χρηματοδότηση του έργου, ενώ ο Δήμος Άνδρου, ως φορέας εκτέλεσης, αναλαμβάνει την κατασκευή του, σε εφαρμογή μελέτης της ΔΕΔΔΗΕ.

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από ίδιους πόρους της Π.Ε Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.