Κυκλαδίτικα

Οπλίτες γιατροί σε Φολέγανδρο, Ίο, Σχοινούσα & Άνδρο.

folegandros-iatreio

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση τοποθετούνται οπλίτες πτυχιούχοι ιατρικής σε περιφερειακά ιατρεία νησιωτικών και ορεινών περιοχών της χώρας, μεταξύ των οποίων και των νησιών Ίου, Σχοινούσας, Φολεγάνδρου και Άνδρου.

Συγκεκριμένα μετά από την ΚΥΑ των αναπληρωτών υπουργών Υγείας Παύλου Πολάκη και Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, εγκρίνεται η τοποθέτηση 19 οπλιτών θητείας ιατρών σε Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Περιφερειακά Ιατρεία και Κέντρα Υγείας της χώρας για την κάλυψη των αναγκών τους.

Ειδικότερα,

-Στο Κέντρο Υγείας Ίου τοποθετείται ο οπλίτης Δημαράς Παντελής του Θεοφάνη, άνευ ειδικότητας, με πιθανή ημερομηνία απόλυσης τις 18/06/2018.

-Στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σχοινούσας τοποθετείται ο οπλίτης Βογιατζάκης Αναστάσιος του Μιχαήλ, άνευ ειδικότητας, με πιθανή ημερομηνία απόλυσης τις 13/08/2018.

-Στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Φολεγάνδρου, τοποθετείται ο οπλίτης Καλεντάκης Ζαχαρίας του Παντελή, άνευ ειδικότητας, με πιθανή ημερομηνία απόλυσης τις 13/08/2018.

-Στο Περιφερειακό Ιατρείο Γαυρίου, Κέντρου Υγείας Άνδρου, τοποθετείται ο οπλίτης Σιαμπάνος Αθανάσιος του Παντελή, άνευ ειδικότητας, με πιθανή ημερομηνία απόλυσης τις 13/08/2018.

Η ανάληψη των καθηκόντων των οπλιτών – γιατρών θα γίνει κατά την ημερομηνία παρουσίασής τους. Το χρονικό διάστημα που οι συγκεκριμένοι οπλίτες θα υπηρετήσουν στα περιφερειακά ιατρεία στο πλαίσιο της στρατιωτικής τους θητείας θα αναγνωριστεί ως χρόνος εκπλήρωσης της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου, και πέραν της αμοιβής που δικαιούνται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, θα λαμβάνουν επιπλέον την αμοιβή των ιατρών υπαίθρου και την αποζημίωση για τις πραγματοποιηθείσες εφημερίες, όπως αυτές ορίζονται από το Υπουργείο Υγείας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.