Κυκλαδίτικα

Οι Κυκλάδες στο Mediterranean International Tourism Exhibition 2017.

mite2017a

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων συμμετέχει στη Mediterranean International Tourism Exhibition (ΜΙΤΕ) που θα πραγματοποιηθεί στο M.E.C. Παιανίας από τις 19 έως και τις 22 Οκτωβρίου 2017.

Πρόκειται για μια παγκόσμια εκδήλωση για τον τουρισμό που οργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποτελώντας σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του τουρισμού, με έμφαση στη Μεσόγειο. Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετέχουν 300 εκθέτες και μεγάλος αριθμός αγοραστών, ενώ θα πραγματοποιηθούν 12 θεματικά συνέδρια στα οποία θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 100 ομιλητές (προσωπικότητες του τουρισμού, της οικονομίας, της πολιτικής, πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι Υπουργείων, φορέων και επαγγελματιών).

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων συμμετέχει στο περίπτερο 33 (stand 2) με σκοπό την προώθηση των Κυκλάδων συνολικά ως τουριστικό προορισμό και της διαδικτυακής πύλης www.e-kyklades.gr που αποτελεί έναν ολοκληρωμένο τουριστικό οδηγό για τα 24 κυκλαδονήσια, με 560.000 επισκέπτες και 5.000.000 clicks από 195 χώρες (από την αρχή του 2017 έως σήμερα).

Η Τουριστική Πύλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων παρέχει χρήσιμες και έγκυρες πληροφορίες για διαμονή, φαγητό, τοπικά προϊόντα, διασκέδαση, δραστηριότητες κ.ά. σε 8 γλώσσες. Επιπλέον, διαθέτει 10.000 σημεία ειδικού ενδιαφέροντος σε διαδραστικούς χάρτες, mini-websites για 4.200 επιχειρήσεις εκ των οποίων 1.500 τουριστικά καταλύματα, καθώς και την πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων «Book On Cloud»  για εύκολες, άμεσες και ασφαλείς κρατήσεις. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη σύνδεση της γαστρονομίας με τον τουρισμό και συγκεκριμένα στο δίκτυο Aegean Cuisine, αρμόδιος φορέας του οποίου στις Κυκλάδες είναι το Επιμελητήριο Κυκλάδων σχεδιάζοντας και την υλοποιώντας  ποικίλες δράσεις και πρωτοβουλίες.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων θα παρουσιάσει στη MITE το σύνολο των σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων που διαθέτει για την τουριστική προώθηση των 24 νησιών του Νομού.

Ελάτε να μάθετε τα πάντα για τις Κυκλάδες, σας περιμένουμε!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.