Κυκλαδίτικα

Έπαρχος Π.Ε. Μήλου Ν.Βενάκης: Το μεγαλύτερο έργο της Σίφνου είναι πλέον γεγονός.

venakis

Η Ανάσταση στη Σίφνο ήρθε φέτος από την Μεγάλη Πέμπτη. 

Το μεγαλύτερο έργο, που εδώ και δεκαετίες εξήγγειλαν οι Δήμαρχοι του νησιού χωρίς ποτέ να βλέπουν τίποτα οι Σιφνιοί, είναι πλέον γεγονός!

Όπως σας είχα ενημερώσει από τα τέλη Αυγούστου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανέλαβε να συντάξει και να καταθέσει για λογαριασμό του Δήμου Σίφνου την πρόταση για ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014-2020 το έργο «Αποχέτευση και Βιολογικός Καθαρισμός των Κεντρικών Οικισμών του Δήμου Σίφνου».

Τελικά παρά τις δυσκολίες τα καταφέραμε και σήμερα το πρωί το έργο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου, με το ποσό των 9,2 εκατ. €. 

Συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο  Χατζημάρκο, τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη, στον προϊστάμενο και τους υπαλλήλους της Διαχειριστικής  Αρχής. 

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Δ.Δ.Ε.  Νομού Κυκλάδων τον κ. Λουκά Καραδήμα και σε όσους δούλεψαν σκληρά για να ωριμάσει  αυτό το έργο.

Ο Έπαρχος  Π.Ε.  Μήλου

Βενάκης Νικόλαος 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.