Κυκλαδίτικα

Πάρος: Εγκρίθηκε η δέσμευση 400.000 ευρώ για κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου.

paros-kleisto1

Στη Μήλο πρώτα έχει σειρά το Κλειστό Κολυμβητήριο…

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πάρου, εγκρίθηκε ομόφωνα το αίτημα της ΚΔΕΠΑΠ, για τη δέσμευση 400.0000ευρώ από το διαθέσιμο αποθετικό της και τη χρηματοδότηση της κατασκευής Κλειστού Γυμναστηρίου στο Ζευλάκι Παροικιάς.

Σε περίπτωση που το ποσό αυτό δεν επαρκέσει για την ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου, όπως επισημάνθηκε, ο δήμος Πάρου θα προσπαθήσει να αντλήσει κεφάλαια από άλλους φορείς.

Η απόφαση αυτή σηματοδοτεί την πραγματοποίηση ενός πολύ σημαντικού αθλητικού έργου και υλοποιεί τη δέσμευση του δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου, στην κοπή πίτας του Α.Ο.Π. το περασμένο έτος.

Επόμενο βήμα είναι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου να ετοιμάσει τη προκαταρκτική μελέτη, προκειμένου να υποβληθεί στο Αρχιτεκτονικό Συμβούλιο Περιφερειακής Ενότητας Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προς έγκριση.

Με δήλωσή του ο δήμαρχος Πάρου τόνισε ότι: «Ένα χρόνιο αίτημα ανθρώπων του αθλητισμού για τη κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στη Παροικιά βρήκε ανταπόκριση στις μέρες μας. Ευελπιστούμε το έργο αυτό να ικανοποιήσει τις ανάγκες αθλητών, παραγόντων και φιλάθλων, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η πολιτική βούληση της δημοτικής αρχής, σε συνδυασμό με την εργασιακή ικανότητα των υπηρεσιών του Δήμου μπορούν ως οφείλουν να ξεπερνούν τα προβλήματα της σημερινής δύσκολης οικονομικής συγκυρίας».

Ο δήμος Πάρου προτίθεται να προσθέσει μία ακόμα αθλητική εγκατάσταση στις υπάρχουσες υποδομές, αποδεικνύοντας ότι η ενίσχυση της άθλησης και το ενδιαφέρον για τη νεολαία, είναι προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, υπογραμμίζει ακόμη ο δήμαρχος Πάρου.

Newsroom Cyclades Voice

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.