Κυκλαδίτικα

Το «Hellenic Highspeed» και πάλι στη θέση του «Άρτεμις» στα ενδοκυκλαδικά.

highspeed1

Αναρτήθηκαν στη Διαύγεια οι αποφάσεις για τις αλλαγές κατά το χρονικό διάστημα από 4/1/2017 έως και 16/2/2017, στις γραμμές που εξυπηρετούν τα πλοία της Hellenic Seaways, ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ και ΑΡΤΕΜΙΣ. Αναλυτικά την ετήσια ακινησία του θα πραγματοποιήσει το παραπάνω χρονικό διάστημα το ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ, το οποίο θα αντικατασταθεί από το ΑΡΤΕΜΙΣ, στη γραμμή Λαύριο – Άγιος Ευστράτιος – Λήμνος – Καβάλα. Το κενό που θα δημιουργηθεί στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια, από την απουσία του ΑΡΤΕΜΙΣ, θα έρθει να καλύψει το HELLENIC HIGHSPEED.

Να σημειωθεί πως, το ΑΡΤΕΜΙΣ αναχωρεί στις 6.30 από Σύρο για Λαύριο προκειμένου να ξεκινήσει τα δρομολόγιά του, ενώ παράλληλα, το HELLENIC HIGHSPEED θα αφιχθεί στο λιμάνι της Σύρου απόψε, στις 11 το βράδυ με σκοπό την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του στις 7 το πρωί.

Αναλυτικά τα νέα δρομολόγια του Άρτεμις (link is external) και του Hellenic Highspeed (link is external)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.