Κυκλαδίτικα

Επίσκεψη βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Μανιού στα νησιά Σέριφο και Κέα.

manios-serifos

Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Νίκος Μανιός, επισκέφθηκε το τριήμερο, Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή 18, 19 και 20 Νοεμβρίου 2016 τη Σέριφο και το διήμερο, Σαββάτο και Κυριακή 26 και 27 Νοεμβρίου 2016 τη Κέα.

Στη Σέριφο, ο βουλευτής είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο και με παραγωγούς τοπικών προϊόντων  και συζήτησε για θέματα παραγωγής και προώθησης του μελιού και των τυροκομικών προϊόντων του νησιού.

Κατά την παραμονή του στη Κέα, ο Δήμαρχος διοργάνωσε συνάντηση του βουλευτή με εκπροσώπους φορέων και συζητήθηκαν θέματα υγείας, λειτουργίας του Περιφερειακού Ιατρείου της Κέας, καθώς και αγροτικά θέματα κυρίως στο τομέα της μεταποίησης αγροτικών προϊόντων.

Ο Νίκος Μανιός είπε ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει ώστε να λυθούν τα προβλήματα του Περιφερειακού Ιατρείου της Κέας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον,  παρουσίασε τις δυνατότητες που παρέχονται στους αγρότες να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τους μέσω των πόρων που διατίθενται από το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020.

Φώτο αρχείου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.