Κυκλαδίτικα

Στη γραμμή Βόλου-Σποράδων το πρώην ενδοκυκλαδικό «Aqua Jewel».

aqua-jewel

«Αλλάζει» νερά από 1 Νοεμβρίου το γνωστό από την πολύχρονη παρουσία του στις Κυκλάδες Aqua Jewel. Όπως αναφέρει η ΑΛΦΑ ΦΕΡΡΥΣ Ν.Ε. λόγω του μεγάλου αριθμού πλοίων που πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στον Αργοσαρωνικό για την περίοδο 2016 – 2017, αποφάσισε την τροποποίηση της ετήσιας δρομολόγησης του Aqua Jewel από την γραμμή του Αργοσαρωνικού στη γραμμή Βόλου-Σποράδων για την δρομολογιακή περίοδο 01/11/16 – 31/10/17 η οποία και εγκρίθηκε από το ΣΑΣ (Γν. 04/2016).

«Θεωρήσαμε σκόπιμο και μετά από την σύμφωνη γνώμη όλων των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των επαγγελματιών των Σποράδων και του Βόλου να δρομολογήσουμε το πλοίο στην ανωτέρω γραμμή, διότι πιστεύουμε ότι το Aqua Jewel λόγω των χαρακτηριστικών του θα αναβαθμίσει την γραμμή και θα υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού με προορισμό τις Σποράδες.» αναφέρει χαρακτηριστικά στο δελτίο τύπου της η ΑΛΦΑ ΦΕΡΡΥΣ Ν.Ε.

Το Aqua Jewel είχε συνδέσει τα ενδοκυκλαδικά του δρομολόγια με τις μεγάλες επιτυχίες του Παμμηλιακού την προηγούμενη πενταετία και είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητό στη Μήλο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.