Κυκλαδίτικα

Το Speedrunner IV συνεχίζει τα δρομολόγια του μέχρι τέλος Νοεμβρίου!

speedrunner4

Δεκτό το κοινό αίτημα των Δήμων Σίφνου, Μήλου και Σερίφου

Η Aegean Speed Lines έκανε δεκτό το κοινό αίτημα των νησιών των Δυτικών Κυκλάδων, μετά το κοινό αίτημα των δήμων τους, των οποίων την γραμμή εξυπηρετεί και θα συνχίσει τα δρομολόγια της μέχρι...τον Δεκέμβριο!

«Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας (δημάρχους, συλλόγους, φορεεί και κυρίως τους μόνιμους κατοίκους των νησιών μας) στην Aegean Speed Lines, στον κ. Λεωνίδα Ευγενίδη-Δημητριάδη και στον κ.Γιάννη Δεπάστα!

Η απάντηση της εταιρείας: «Αγαπητέ Αντρέα, Ανταποκρινόμενοι στο νησιωτικό αίτημα για παράταση δρομολογίων του Speedrunner 4, σε ενημερώνω ότι θα εκτελέσουμε δρομολόγια όλα τα Σ/Κ του Νοεμβρίου και με βάση την εκτέλεση αυτών των δρομολογίων θα αποφασίσουμε για τα δρομολόγια του Δεκεμβρίου. Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αναγνώριση των προσπαθειών μας για την κάλυψη των τουριστικών αναγκών των νησιών.

For Aegean Speed Lines

YiannisDepastas»

Αναμένεται και το επίσημο Δελτίο Τύπου της Aegean Speed Lines.

 

Άμεσες οι αντιδράσεις των τουριστικών πρακτορείων της Μήλου

Το  Milos Travel  -   ΠΕΙΡΟΥΝΑΚΗΣ σας ενημερώνει για την παράταση των δρομολόγιων του ταχυπλόου SPEEDRUNNER 4 της εταιρίας AEGEAN SPEED LINES για όλο το ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2016

 

Δείτε τα δρομολόγια

 

Από Μήλο προς Πειραιά

 

Κυριακή             15:40 για Σέριφο Σίφνο ΜΗΛΟ

 

Παρασκευή       20:35 για Σέριφο Σίφνο ΜΗΛΟ

 

Από Πειραιά προς Μήλο

 

Κυριακή             11:00 για Σέριφο Σίφνο ΜΗΛΟ

 

Παρασκευή       16:00 για Σέριφο Σίφνο ΜΗΛΟ

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εισιτήριων

 

Milos Travel  -   ΠΕΙΡΟΥΝΑΚΗΣ

 

ΤΗΛ.  :  22870   22000

 

www.milostravel.gr

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τα δρομολόγιά του SpeedrunnerIV θα συνεχιστούν μέχρι τέλη Νοέμβρη, κάθε Παρασκευή και Κυριακή.

Πληροφορίες-Κρατήσεις

RIVA TRAVEL

2287024024

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.