Κυκλαδίτικα

Μελέτη και υλοποίηση αποχέτευσης και εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων στην Κέα.

kea-synanthsh2016

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κέας κ. Ιωάννη Ευαγγέλου και τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Καβαλιέρο είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.

Στη συνάντηση εξετάστηκε η εξέλιξη όλων των έργων και των δράσεων του Δήμου Κέας που συμμετέχει και στηρίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, και συγκεκριμένα η ολοκλήρωση των κτιριακών εγκαταστάσεων και της υλικοτεχνικής υποδομής του νέου σχολείου, η μελέτη αποχέτευσης και εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Κέας, η βελτίωση του οδικού δικτύου, η ολοκλήρωση του νέου σφαγείου, η διάνοιξη δρόμου προς το αρχαίο θέατρο Καρθαίας, ενώ εκτενής αναφορά έγινε σε μια σπουδαία εκδήλωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο νησί της Κέας για το Ναυάγιο του «Βρετανικού» στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, την οποία συνδιοργανώνουν ο Δήμος και η Περιφέρεια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.