Κυκλαδίτικα

Aποσύρεται το άρθρο 43 για τους ερασιτέχνες ψαράδες.

psarades

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, με Νομοσχέδιο που κατέθεσε στην Βουλή, επανέφερε ξανά τις Ερασιτεχνικές Αδειες Αλιείας. Βάσει του Νομοσχεδίου, ιδιοκτήτης ερασιτεχνικού σκάφους, για τους πρώτους 25 ΗP θα πλήρωνε κάθε χρόνο 50 ευρώ συν 1 ευρώ για κάθε παραπάνω ίππο.

Μετά από επικοινωνία με δεκάδες αντιπροσώπους συλλόγων ερασιτεχνών αλιέων, τους ζήτησα να πιέσουν τους τοπικούς Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσωπικά, επικοινώνησα με τα γραφεία των βουλευτών των Κυκλάδων κ.κ. Συρμαλένιου και Μανιού και τους ανέφερα ότι σε περίπτωση που περάσει το μέτρο αυτό, στις επόμενες εκλογές ο αριθμός των Βουλευτών των Κυκλάδων του Σύριζα, από Τρεις θα μείνει Ένας.

Μετά από αυτά, επικοινώνησαν μαζί μου από το γραφείο του Βουλευτή κ. Μανιού και με ενημέρωσαν ότι το Νομοσχέδιο ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ στο κοινοβούλιο με αποτέλεσμα να ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ.

Επίσης, ενημερώθηκα, χωρίς να γνωρίζω αν είναι αξιόπιστο, ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σκοπό είχε να το επαναφέρει εκ νέου.

Ευελπιστώ, ο Υπουργός να μην κάνει το ίδιο λάθος.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.