Κυκλαδίτικα

Ευχαριστίες Δήμου Σίφνου στην ακτοπλοική εταιρεία Aegean Speed Lines.

speedrunner4

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην Εταιρεία Aegean Speed Lines του συμπατριώτη μας Λεωνίδα Ευγενίδη-Δημητριάδη, για την άμεση και φέτος ανταπόκριση στο αίτημά μας για χορηγία προς το Μουσικό Εργαστήρι Σίφνου «Φραγκίσκη Ψαχαροπούλου – Καρόρη», με τη μορφή παροχής εκπτωτικών εισιτηρίων στους δασκάλους του, για τα δρομολόγια του ταχυπλόου SPEEDRUNNER IV. Η παροχή αυτή είναι σημαντική αφού περιορίζει το κόστος των συχνών μετακινήσεων των δασκάλων, από και προς το νησί μας, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή λειτουργία του Εργαστηρίου.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τη συνεχή αρωγή και υποστήριξη της συγκεκριμένης εταιρείας σε πολιτιστικές, εκπαιδευτικές και τουριστικής προβολής δράσεις του νησιού μας, με τη μορφή χορηγιών και τη διάθεση μηδενικών και εκπτωτικών εισιτηρίων με τα σύγχρονα και αξιόπιστα ταχύπλοα τα οποία διαθέτει.

Ο δήμαρχος Σίφνου

Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.