Κυκλαδίτικα

Αρνητική απάντηση της «Αιγαίον Πέλαγος» για προσέγγιση του «Πρέβελης» σε Σέριφο-Σίφνο.

prevelis1Αρνητική ήταν η απάντηση της «ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Ν.Ε.» στο αίτημα του Επάρχου Π.Ε. Μήλου κ.Νίκου Βενάκη για την δρομολόγηση του «Πρέβελης» στα νησιά της Σερίφου και Σίφνου.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει η Ν.Ε.: «Ως γνωστόν τα δρομολόγια που εκτελεί σήμερα το «Πρέβελης» με σύμβαση δημόσιας υπηρεσίας

α)Θήρα-Ανάφη-Κάσος-Πηγάδια Καρπάθου-Διαφάνι-Χάλκη-Ρόδος και επιστροφή και

β)Θήρα-Ανάφη-Ηράκλειο-Σητεία-Κάσος-Πηγάδια Καρπάθου-Διαφάνι-Χάλκη-Ρόδοςκαι επιστροφή σε συνέχεια δρομολογίων Πειραιά-Μήλου

είναι τα μεγαλύτερα σε διάρκεια διαδρομής δρομολόγια σε όλο το Αιγαίον (23 και 30 ώρες αντίστοιχα η κάθε απλή διαδρομή).

Η επιπλέον επιβάρυνση των δρομολογίων αυτών, με προσθήκη και άλλων λιμένων , όταν μάλιστα οι λιμένες αυτοί εξυπηρετούνται από Πειραιά (Σέριφος και Σίφνος) με άλλο πλοίο, καθιστά ακόμα δυσμενέστερη την εξυπηρέτηση όλων των παραπάνω λιμένων, επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την εργασία των ναυτικών και γι’αυτό δεν είμαστε σύμφωνοι για την ικανοποίηση του από 3/2/2016 αιτήματος Περιφερειακής Ενότητας Μήλου / Γρ.κ.Επάρχου.»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.