Κυκλαδίτικα

Εργασίες βελτίωσης του Περιφερειακού Ιατρείου Σίφνου & δωρεά για τη λειτουργία του Μικροβιολογικου.

sifnos-perif-iatreioΘα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι κατά το τελευταίο εξάμηνο, μετά από τις συναντήσεις που πραγματοποίησε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Υγείας Κώστας Σούλης με το Διευθυντή του ΠΠΙ κ. Νίκο Μακαρώνα και τα στελέχη του Ιατρείου, ο Δήμος προχώρησε σε μία σειρά παρεμβάσεων για τη βελτίωση της λειτουργίας του Περιφερειακού Ιατρείου.

Έτσι, έγινε αντικατάσταση των καθισμάτων στην αίθουσα αναμονής με καινούργια ομοιόμορφα καθίσματα πιο λειτουργικά, προστέθηκαν κι επιπλέον καθίσματα, πραγματοποιήθηκε ελαιοχρωματισμός εσωτερικά του κτιρίου, αγοράστηκε προθήκη για τοποθέτηση παλαιού ιατρικού εξοπλισμού και τοποθετήθηκε κάγκελο στη ράμπα εισόδου προς το Ιατρείο για τη διευκόλυνση πρόσβασης των ασθενών και των ηλικιωμένων.

Επίσης, μετά από σχετικό έγγραφο του Διευθυντή του Ιατρείου μας κ. Μακαρώνα για προμήθεια αναλώσιμων των αντιδραστηρίων του μικροβιολογικού αναλυτή, ο Δήμος βρήκε άμεσα οικονομική βοήθεια στο πρόσωπο του κ. Πάνου Παπαλεξόπουλου, ο οποίος προχώρησε στην αγορά και αποστολή όλων των απαραίτητων αναλώσιμων, εξασφαλίζοντας έτσι τη συνεχή λειτουργία του για όλο το 2016. Το ποσό αυτής της προμήθειας ξεπέρασε τα 1.500,00€.

Ευχαριστήσουμε δημόσια τον κ. Πάνο Παπαλεξόπουλο γι’ αυτή την οικονομική συνεισφορά του, η οποία συμβάλλει στην ορθή κι ενδεδειγμένη λειτουργία του μικροβιολογικού αναλυτή του Περιφερειακού μας Ιατρείου.

Ο Δήμαρχος Σίφνου

Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.