Άρθρα

Που θα βρείτε χειρουργικά εργαλεία και αντισηπτικά σε ανταγωνιστικές τιμές;

Τα χειρουργικά εργαλεία και τα αντισηπτικά είναι δύο κατηγορίες ιατρικών αναλώσιμων που όλες οι ειδικότητες γιατρών χρειάζονται στο ιατρείο τους για την υγιεινή και την ασφαλή έκβαση κάθε διάγνωσης ή θεραπευτικής τεχνικής.

Ένα αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα σε μορφή gel ή υγρού είναι σίγουρα ένα αναλώσιμο απολύτως αναγκαίο. Από την άλλη τα χειρουργικά εργαλεία, μπορούν να φανούν χρήσιμα ακόμα και στο ιατρείο, αφού πλέον με την πρόοδο της τεχνολογίας πολλοί είναι οι ιατροί που διεξάγουν μικροεπεμβάσεις ελάχιστα επεμβατικές.

Αντισηπτικά

Είναι απαραίτητα για την υγιεινή αντισηψία των χεριών και συνολικά του δέρματος, χωρίς νερό. Όχι μόνο οι ιατροί αλλά και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό μπορεί να τα χρησιμοποιεί. Επίσης χρησιμοποιείται ευρέως από αυτούς που κάνουν ράμματα ή περιποιούνται τραύματα, αφού τα αντισηπτικά διαλύματα απαλείφουν περίπου το 99,9% των διερχόμενων μικροβίων.

Αυτή η σχολαστική καθαριότητα έχει σαν αποτέλεσμα τη δραστική μείωση των μολύνσεων από τα χέρια σε κάθε χώρο που ακουμπούν ή σε ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός τους.

Έχει παρατεταμένη δράση πάνω από δύο ώρες και μεγάλη συμβατότητα με το δέρμα. Δεν χρειάζεται ξέπλυμα με νερό και μετά τη χρήση του είναι δραστικό για ώρες.

Χειρουργικά εργαλεία

Τα χειρουργικά εργαλεία έρχονται στον χώρο σας, ύστερα από την συμπλήρωση φόρμας. Ο κάθε γιατρός ανάλογα με την ειδικότητά του, αναγράφει τα συγκεκριμένα εργαλεία που χρειάζεται για να έχει ένα πλήρες σετ στον χώρο του.

Όλα τα χειρουργικά εργαλεία της P&P Ιατρικά Είδη έρχονται στην Ελλάδα από οίκο Dimeda της Γερμανίας. Θεωρούνται τα καλύτερα και καλύπτουν κάθε ιατρική ανάγκη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.