Άρθρα

Την ημέρα του γάμου σας…ο καλύτερος σας φίλος είναι ο φωτογράφος! Διαλεξέ τον σωστά!

stefosphotography

Αναρωτιέστε ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να κλειδώστε για πάντα μία προς μία τα καλύτερα στιγμιότυπα του γάμου σας; Υπάρχουν ειδικοί επαγγελματίες που έχουν εκπαιδευτεί ακριβώς σε αυτό και λέγονται φωτογράφοι γάμου. Αν επιλέξετε σωστά τον δικό σας φωτογράφο, τότε μέχρι τα βαθιά γεράματα θα δείχνετε στα εγγόνια σας τις καλύτερες φωτογραφίες!

Το studio Stefos Photography στην Αθήνα απασχολεί  επαγγελματίες φωτογράφους του χώρου, που πάντα ταιριάζουν με το ζευγάρι, επικοινωνούν πραγματικά μαζί του και φροντίζουν την κάθε λεπτομέρεια με μεγάλο μεράκι.

Και όμως υπάρχουν αυτοί οι φωτογράφοι γάμου που μπορούν να αποτυπώσουν τόσο σημαντικά συναισθήματα και να σας δώσουν αυτό ακριβώς που αναζητάτε εκείνη την ημέρα.

Tips που θα σας βοηθήσουν

Σιγουρευτείτε ότι ο φωτογράφος με τον οποίο συζητάτε από τη πρώτη στιγμή θα είναι και αυτός που θα καλύψει την ημέρα του γάμου σας. Δεσμεύστε από πολύ καιρό πριν την ημερομηνία, ώστε να έχετε μπροστά σας χρόνο να συζητήσετε όλες τις λεπτομέρειες. Θα βοηθήσετε και τον ίδιο τον φωτογράφο να καταλάβει τι ακριβώς θέλετε τόσο στο pre-wedding όσο και στο after day.

Πολύ σημαντικό είναι…

Ο φωτογράφος να δίνει ιδιαίτερη σημασία στην αυθόρμητη φωτογράφηση. Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό, αφού θα απεικονίζει χωρίς «στήσιμο» κάθε ευτυχισμένη στιγμή.

Στο studioStefos στην Αθήνα μπορείτε να βρείτε εκτός από τις φωτογραφίες γάμου και βίντεο γάμου με το concept που θέλετε.

Γιατί να επιλέξετε το studioStefos;

-Εμπειρία 30 χρόνων στην φωτογράφιση γάμου και βάπτισης

-Δίνουμε προτεραιότητα στα δικά σας «θέλω»

-Προσφέρουμε δελεαστικές τιμές σε κάθε πελάτη

-Σας προτείνουμε όπου χρειάζεστε ιδανικές λύσεις για την απεικόνιση και την απαθανάτιση των πιο σημαντικών στιγμών

Μπείτε από εδώ στην ιστοσελίδα του studioκαι δείτε τις προηγούμενες δουλειές για να πάρετε μία ιδέα για το ύφος και τη τεχνική της καλλιτεχνικής φωτογράφησης γάμου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.