Άρθρα

Απαντήσεις σε ερωτήσεις για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης.

petrelaio-thermansis

Παρακάτω μπορείς να δεις τις απαντήσεις της εταιρίας μας σε 5 από τις πιο συχνές ερωτήσεις που αφορούν το πετρέλαιο θέρμανσης.

1.Πως μπορώ να γνωρίζω ότι το πετρέλαιο θέρμανσης που αγοράζω είναι καλής ποιότητας;

Η ποιότητα του πετρελαίου θέρμανσης μπορεί εύκολα να φανεί μέσα από το χρώμα του. Κατά την παραλαβή του λοιπόν θα πρέπει να τσεκάρετε ότι το υγρό είναι κόκκινο και διαυγές.

Στη Fastoil η άριστη ποιότητα του πετρελαίου θέρμανσης που διατίθεται στην αγορά διασφαλίζεται μέσα από συνεχείς ελέγχους με τα πιο σύγχρονα μέσα.

2.Πότε και που γίνεται η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης μετά την παραγγελία;

Η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης πραγματοποιείται στο χώρο σας μέσα σε 24 ώρες από την παραγγελία σας. Προκειμένου να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας με τον καλύτερο τρόπο διαθέτουμε σύγχρονα βυτιοφόρα, πλήρως εξοπλισμένα για την διανομή του πετρελαίου θέρμανσης, και ικανά να εξυπηρετούν καθημερινά τις ανάγκες σας σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.

3.Υπάρχει ή δυνατότητα για παραγγελία online;

Η Fastoil δίνει τη δυνατότητα για παραγγελία online. Η παραγγελία επιβεβαιώνεται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και σας δίνει τη δυνατότητα να προμηθευτείτε το πετρέλαιο θέρμανσης με ακόμα πιο οικονομικό τρόπο.

4.Πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι αγοράζω οικονομικό πετρέλαιο θέρμανσης;

Στη Fastoil δεσμευόμαστε για την προμήθεια άριστης ποιότητας πετρελαίου θέρμανσης σε στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά. Αυτός μαζί με τη αξιοπιστία μας είναι και ο λόγος της συνεχής ανάπτυξης και διεύρυνσης του πελατολογίου μας.

Σε κάθε περίπτωση αυτό επιβεβαιώνεται από έρευνα αγοράς που μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε το site του Παρατηρητήριου Τιμών Καυσίμων της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτών.

5.Γιατί με συμφέρει να χρησιμοποιήσω πετρέλαιο θέρμανσης για τη θέρμανση του σπιτιού μου;

Το πετρέλαιο θέρμανσης αποτελεί αποτελεί τον πλέον δοκιμασμένο και ασφαλή τρόπο θέρμανσης. Προσφέρει ποιοτική θέρμανση που κατανέμεται ομοιόμορφα στο χώρο συμπεριλαμβανομένων των τοίχων και διαρκεί περισσότερο ακόμα κι όταν κλείσουν τα σώματα.

Έχει υψηλή απόδοση, είναι διαθέσιμο παντού και μέρος της τιμής του επιδοτείται μέσα από το επίδομα θέρμανσης.

Διαβάστε αναλυτικά για όλες τις υπηρεσίες της fastoil εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.