Άρθρα

Αλυσοπρίονα και θαμνοκοπτικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

report24

Σε όλες τις εργασίες του χωραφιού και του αγρού, χρειάζονται πολλά μηχανήματα, τα οποία μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στην κοπή των φύλλων των φυτών, των δέντρων και των μεγάλων επιφανειών όπου χρειάζεται.

Τι πρέπει να έχει ο σύγχρονος γεωργός στη φαρέτρα του;

Τα αλυσοπρίονα και τα θαμνοκοπτικά είναι δύο από τα μηχανήματα που θεωρούνται απαραίτητα. Αυτό γιατί καταφέρνουν να κόψουν ξύλα, να κουρέψουν θάμνους μέσα σε λίγα λεπτά και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, αφού οι επιδόσεις πλέον είναι σταθερά υψηλές!

Κλαδευτικό αλυσοπρίονο ALPINA C25

Το αλυσοπρίονο ALPINA C25 είναι ο πολύτιμος συνεργάτης σας σε όλες τις εργασίες που πρέπει να κάνετε πάνω στο δέντρο. Ένα από τα αλυσοπρίονα βενζίνης που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα όλες τις εποχές του χρόνου. Δουλεύεται με το ένα χέρι και είναι πολύτιμο ειδικά σε ξυλοκατασκευές. Για κάθε ερασιτέχνη και επαγγελματία χρήστη στην Κυδωνάκης-Interpower παρέχουμε πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών.

Δείτε όλες τις προσφερόμενες επιλογές, τα χαρακτηριστικά & τις τιμές στα πιο αξιόπιστα αλυσοπρίονα.

Θαμνοκοπτικό Alpina B 1.0EJ

Πρόκειται για ένα Χορτοκοπτικό Trimmer το οποίο μπορεί να πολλαπλασιάσει την απόδοση, κόβοντας σε πλάτος κοπής στα 37 εκατοστά, με αντιολισθητική χειρολαβή και εξοπλισμό με αυτόματη κεφαλή και μεταλλικό δίσκο. Για να δείτε τα καλύτερα αποτελέσματα στα φυτά σας, αποκτήστε το θαμνοκοπτικό Alpina B 1.0EJ από εδώ.

Για να χρησιμοποιήσετε τα παραπάνω μηχανήματα, πρέπει να φοράτε τον κατάλληλο εξοπλισμό, προστατεύοντας το σώμα σας από τους κινδύνους χρήσης της μηχανής. Γάντια, κράνος, ειδικά γυαλιά και ειδικές φόρμες είναι ο ιματισμός που κάθε ερασιτέχνης και επαγγελματίας χρήστης πρέπει να έχει στην κατοχή του.

Η εταιρεία Κυδωνάκης-Interpower σας προσφέρει μηχανήματα που μπορούν να σας απαλλάξουν από τον κόπο χρήσης, προσφέροντας ασφαλή εργασία, πολλά πλεονεκτήματα, μεγάλη ταχύτητα και ανεξάντλητη ενέργεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δουλεύετε ακούραστα, χρησιμοποιώντας τα μηχανήματα που σας προτείνουμε..

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.